Nyrkkeilyn supertähden isän "nyytteihin" lyötiin miljoonia kiinni – tarjoaa nyt spermaansa pökerryttävään hintaan: "Siitän kuninkaita"

Nyrkkeilyn supertähden Tyson Furyn isä John Fury on vakuuttanut kiveksensä 10 miljoonalla punnalla eli noin 11,4 miljoonalla eurolla.

Entisellä ammattilaisnyrkkeilijällä John Furylla on kolme nyrkkeilijäpoikaa, Tyson, Tommy ja Roman, joista tunnetuin on raskaan sarjan maailmanmestari Tyson, joka ei ole hävinnyt yhtään 33 ammattilaisottelustaan.

Love Island -finalistinakin tunnettu Tommy on myös kerännyt kannuksia nyrkkeilijänä, ja hän on voittanut toistaiseksi kaikki kahdeksan ammattilaisotteluaan. Rugbya nuorena pelannut Roman puolestaan debytoi juuri nyrkkeilijänä ja voitti kehäraakiksi kutsutun Ryan Hibbertin Doncasterissa.

John Fury on ollut polleaa isää.

– Olen vakuuttanut nyyttini 10 miljoonalla punnalla. Uskokaa minua, että niistä tulee hyvää kamaa ulos. Minulla on maailmanmestaruusnyytit näissä pöksyissä – siitän kuninkaita. Näistä nyyteistä tulee vain mestareita – se on todistettu, eikö niin? Kaikki poikani osaavat otella, ei vain Tyson, John Fury paalutti Freebets.comille.

Deontay Wilder ja Tyson Fury kohtasivat titteliottelussa 1:12
Tyson Fury on mestarinyrkkeilijä. Tässä vastassa oli pian Robert Heleniuksen kohtaava Deontay Wilder.

Isä tituleerasi lempinimellä "The Gypsy King" tunnettua Tysonia Joe.co.uk:lle "maailman kuninkaaksi" ja sanoi myös Tommyn pärjäävän hyvin elämässään.

– Kaikki poikani pärjäävät hyvin, olemme kaikki terveitä, joten mitä muuta voi pyytää? Jos kukaan haluaa palvelua, teen sen 50 000 punnalla (57 000 euroa) per kuti, John Fury latasi.

Tyson Fury puolustaa isäpappaansa.

– Hän vakuutti ne (kivekset), koska hänen spermansa tuotti raskaan sarjan maailmanmestarin ja se on erittäin, erittäin arvokasta. Jos hänelle tapahtuu jotain, jopa hänen iässään, hän voisi silti saada niistä muutaman mestarin, joten katsotaan, Tyson Fury heitti Behind The Glovesille.

Puhe ei jäänyt tähän.

– Voisitteko kuvitella, että tämä jätkä laittaa kudin noita pieniä uiskentelijoita pieneen koeputkeen, jäädyttää ne ja myy ne? 100 vuoden kuluttua olet, että "tässä on Gypsy Kingin, raskaan sarjan maailmanmestarin velipuoli". Tämä voisi potentiaalisesti olla seuraava mestarimme, bang! Se on omaisuuksien arvoista!

Lue myös:

    Uusimmat