Nyrkkeilymestari kuollut Ukrainan sodassa

Nyrkkeilyn kevyen sarjan Ukrainan mestaruuden kahdesti voittanut Oleg Prudky on kuollut. 30-vuotias ukrainalainen menehtyi venäläisten hyökkäyksessä Tsherkasyn kaupungissa, kertoo The Sun.

Prudky oli mukana poliisin erikoisjoukoissa Tsherkasyssa. Venäläiset hyökkäsivät kaupunkiin sunnuntaina ja neljä henkilöä kuoli. Mukana joukossa oli Prudky. Ukrainan sekä Tsherkasyn nyrkkeilyliitot esittivät surunvalittelunsa nyrkkeilijän perheelle.

– Voittojasi ja menestystäsi on vaikea laskea. Olit läsnäoleva ja kovaa työtä tekevä urheilija, harjoittelit paljon. Olet ollut arvokas esimerkki tulevaisuuden sukupolville. Ikuinen muisto ja lepää rauhassa ystäväni. Sankarit eivät kuole koskaan, Tsherkasyn nyrkkeilyliiton puheenjohtaja Sergej Tyshchenko kirjoitti.

Prudkya jää kaipaamaan vaimo ja kaksi tytärtä. Prudkyn vaimo Mariana jakoi Instagramissa sydäntäsärkevän julkaisun. 

– En tule koskaan kuulemaan: "Hyvää huomenta rakas, minulla on kaikki hyvin. Kuinka tytöt voivat?" Kaikkein tärkeimpänä, et tule enää koskaan sanomaan minulle, että rakastat minua. Loistit kuin aurinko, olit esikuva lapsillesi, jotka rakastavat sinua todella paljon ja he kysyvät, koska isä tulee. Kuinka voin sanoa heille, että he eivät tule näkemään sinua enää koskaan? Mariana kirjoitti.

– Olit esikuva ystäville ja kollegoille. Olet enkelini. Rakastan sinua niin paljon, Mariana päätti julkaisun.

Alla Prudkyn vaimon julkaisu.

Lue myös:

    Uusimmat