Nuori naissotilas katosi tukikohdasta Yhdysvalloissa yli kaksi kuukautta sitten – viranomaiset epäilevät nyt, että mysteerin taustalla on jotain hämärää

2:00
20-vuotias Vanessa Guillen nähtiin viimeksi 22. huhtikuuta.

Yhdysvaltalaisen naissotilaan katoamistapauksen tutkinnan etenemisestä on tähän mennessä annettu hyvin vähän tietoa. Nyt Yhdysvaltojen armeija on kertonut, että katoamiseen saattaa liittyä jotain hämärää. 

20-vuotias Vanessa Guillen nähtiin viimeksi 22. huhtikuuta. Nainen oli oman parakkinsa läheisyydessä sijaitevalla parkkipaikalla, Fort Hoodin sotilastukikodassa Texasissa.

Sitten nainen katosi. 

Guillenin lähipiirissä ollaan oltu turhautuneita siihen, että tapauksen tutkinnasta on annettu niin vähän tietoa. 

– Miten on mahdollista, että joku katoaa sotilastukikohdalla? Guillen sisko Lupe Guillen ihmettelee CNN:n haastattelussa. 

Aiemmin armeija on kommentoinut tapausta hyvin vähäsanaisesti ja kertonut aikovansa löytää Guillen. Nyt armeija on kertonut epäilevänsä vilunkia katoamiseen liittyen. 

– On hyvin kummallista, ettei tukikohdan kameravalvonta ollut sinä päivänä toiminnassa, Guillen asianajaja Natalie Khawam kommentoi katoamisen olosuhteita. 

Viime viikolla Yhdysvaltojen armeija ilmoitti tutkivansa myös väitteitä, joiden mukaan Guillen esimies olisi ahdistellut häntä seksuaalisesti ennen katoamista. 

Katso videolta CNN:n juttu aiheesta. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja