Mainos

Nuorennu soijaproteiinin avulla

NIVEA Vital Triple Action Soja+ kiinteyttää kasvoja, kaulaa ja dekolteeta

Kasvojen lisäksi ikääntymisen merkit näkyvät parhaiten kaulalla ja dekolteen alueella. Uusi NIVEA Vital Triple Action Soja+ on tehoseerumi, joka kiinteyttää ja tasoittaa kasvojen, kaulan ja dekolteen alueen ihoa.

Yli 55-vuotiaiden iholle kehitetyn NIVEA Vital -sarjan tuotteet tekevät ihosta selkeästi nuoremman näköisen. NIVEA Vital Triple Action Soja+ on tehokas täsmätuote päivittäiseen käyttöön. Se tehoaa kolmevaikutteisesti: rypyt ja juonteet vähenevät, iho kiinteytyy ja ihon uusiutuminen nopeutuu.

Soijaproteiini pehmentää ja nuorentaa ihoa

NIVEA Vital -hoitotuotteiden tehoaine on aidoista soijapavuista uutettu soijaproteiini. Tutkimuksissa on osoitettu, että soijassa on lukuisia ihon hyvinvoinnille välttämättömiä ainesosia. Lisäksi sen imeytymiskyky on uskomattoman hyvä. Se läpäisee ihokerroksia aina verinahkaan asti.

Soija imeytyy 75 prosenttisesti marrasketeen (stratum corneum), 20 prosenttisesti orvasketeen (epidermis) ja 5 prosenttia ulottuu peräti verinahkaan (dermis) asti. Hyaluronihappo kosteuttaa ja tasoittaa ryppyjä.

NIVEA Vital Triple Action Soja+ -seerumissa on tehoaineena myös hyalurinihappoa. Hyaluronihappo sitoo kosteutta lähes 30-kertaisesti omaan volyymiinsa nähden. Yksi syvien ryppyjen syntymisen tärkeimpiä syitä onkin juuri se, että ikääntymisen myötä ihossa luontaisesti olevan hyaluronihapon määrä vähenee. Sen seurauksena iho menettää kosteudensitomiskykyään ja joustavuuttaan. Ihon sidekudos veltostuu, ja ryppyjä alkaa syntyä.

Kauneuskirurgit ovat tunteneet hyaluronihapon tehon pitkään. Sitä on käytetty ryppyjä tasoittavissa pistoksissa hyvällä menestyksellä. Näiden pistoshoitojen idea on aivan sama kuin seerumissa; ryppyihin ruiskutettava hyaluronihappo nostaa ihoa ja iho tasoittuu.

NIVEA Vital Triple Action Soja+ -seerumia levitetään aamuin illoin puhdistuksen jälkeen kasvoille, kaulalle ja dekolteen alueelle.

Seerumi imeytyy nopeasti ihoon ja toimii parhaiten yhdessä NIVEA Vital -sarjan päivä- ja yövoiteen kanssa.

Artikkelin tarjoaa:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.