Mainos

Nokian koululaispuukotuksesta epäilty mies myönsi tekonsa: Yhteys myös kolmanteen tapaukseen?

Nuoren koulutytön puukotuksesta epäilty mies on myöntänyt tekonsa. Mies teki vastaanlaisen pahoinpitelyn myös heinäkuussa.

Vuonna 1957 syntynyt mies puukotti eilen kaupassa ostoksilla ollutta koululaista Nokialla. Mies oli kiinnittänyt huomionsa uhrin kännykän käyttöön ja lähes välittömästi tämän jälkeen lyönyt uhria kerran puukolla ylävartaloon.

Nokialainen mies on tänään myöntänyt teon, kertoo Sisä-Suomen poliisi. Hän on myös myöntänyt aiemmin heinäkuussa samassa kaupassa tapahtuneen, nuoreen vuonna 1998 syntyneeseen poikaan kohdistuneen pahoinpitelyrikoksen.

Poliisi selvittää miehen yhteyttä myös kolmanteen tekoon. Tänään poliisille on ilmoittaunut mies, joka on kertomuksensa mukaan joutunut saman kaupan ulkopuolella hyökkäyksen kohteeksi jo toukokuussa. Pidätetyn miehen yhteyttä tapaukseen selvitetään, koska myös kyseisessä tapauksessa tapahtumat saivat alkunsa uhrin kännykän käytöstä. Epäiltyä ei kuitenkaan ole vielä kuulusteltu tapauksesta, poliisi kertoo. 

Poliisin mukaan jo myönnettyjen tekojen motiivit kumpuavat epäillyn omasta ajatusmaailmasta.

– Niillä ei ole aukottomasti eikä asiallisesti yhteyttä siihen missä tarkoituksessa uhrit ovat puhelimiaan käyttäneet, poliisi kertoo tiedotteessaan.

Poliisi tulee esittämään epäiltyä vangittavaksi huomenna Pirkanmaan käräjäoikeudessa.

Poliisi pyytää edellään kaupassa tekoaikoina heinäkuun 22. päivä ja 2. syyskuuta asioineita ja tapahtumat nähneitä henkilöitä ilmoittamaan tietonsa poliisille. Poliisi pyytää myös sellaisia henkilöitä ilmoittautumaan, jotka ovat mahdollisesti joutuneet kännykän käyttöä arvostelleen miehen tekemän väkivallan tai sen uhan kohteeksi Nokian Kankaantaan Siwassa tai sen läheisyydessä. 


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.