Novak Djokovicilta raju ryöpytys – "En hyväksy sitä"

Jatkoon edennyt Novak Djokovic tylytti faneja Wimbledonissa – "Se on tekosyy" 2:26
Novak Djokovic tylytti tennisfaneja Wimbledonissa.

Tenniksen supertähti Novak Djokovic antoi tennisfaneille kovaa kritiikkiä Holger Runea vastaan pelatun Wimbledonin tennisturnauksen neljännesvälierän jälkeen.

Maailmanlistalla toisena oleva Djokovic eteni näyttävästi puolivälieriin lyömällä Tanskan Holger Runen erin 3-0. Ottelua katsomosta seuranneet fanit asettuivat ottelussa vahvasti Runen puolelle.

Djokovic antoi ottelun jälkeen napakkaa kritiikkiä fanien suuntaan. 

– Kiitos sydämeni pohjasta kaikille niille faneille, joilla on kunnioitusta. Arvostan sitä. Ja kaikille heille, jotka ovat päättäneet olla epäkunnioittavia, pitäkää hyyyyyyvä ilta, Djokovic kommentoi ottelun jälkeen.

Djokovic vihjasi kommenteillaan kuulemiinsa buuauksiin. Tanskalaisvastustaja Rune ei kuullut buuauksia, vaan kertoi fanien huutaneen hänen nimeään, mikä saattoi Djokovicin korvaan kuulostaa buuaukselta.

– Mahdollisesti se kuulosti buuaukselta, mutta me kaikki tiedämme, että kyse oli minun nimestäni. Mielestäni katsojat kannustivat molempia pelaajia hienosti, Rune sanoo Reutersin mukaan.

Djokovic ei itse ostanut selitystä siitä, että katsojat olisivat huutaneet Runen nimeä, eivätkä buuanneet.

– En hyväksy sitä. Tiedän, että he kannustivat Runea, mutta se on myös tekosyy buuata. Olen ollut mukana kiertueella yli 20 vuotta, joten tiedän kaikki kikat. Tiedän, kuinka hommat toimivat, Djokovic tylyttää.

– Keskityn niihin ihmisiin, jotka käyttäytyvät kunnioittavasta, rakastavat tennistä ja arvostavat pelaajia ja heidän yritystään. Olen pelannut paljon vihamielisemmässä ympäristössä. Ette te voi koskea minuun, Djokovic paaluttaa.

Lue myös:

    Uusimmat