Norwich-luotsi ilahtui Teemu Pukin esityksestä, suomalaistähdellä riittää kuitenkin parannettavaa – "Hän on tarpeeksi kokenut tietääkseen sen"

Norwichin päävalmentaja Daniel Farke oli iloinen siitä, että joukkueen tähtihyökkääjä Teemu Pukki onnistui maalinteossa pitkän kuivan kauden jälkeen.

Pukki laukoi joukkueensa 1-0-johtoon Saksan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavaa Dynamo Dresdenia vastaan. Maali oli suomalaistähdelle ensimmäinen sitten tammikuun.

Päävalmentaja Farke ilahtui Pukin onnistumisesta, mutta harjoituskauden osumat eivät merkitse sarjakauden alkaessa mitään.

– Teemu on tarpeeksi kokenut tietääkseen sen, että harjoituskausi ei ole niin tärkeää, ja todelliset ottelut ovat edessä. On kuitenkin aina hyvä onnistua maalinteossa itseluottamuksen kannalta, oli vastassa sitten kolmostason joukkue, Liverpool tai Manchester City, Farke kommentoi seuran sivuilla.

Uuteen kauteen valmistautuva Pukki on hiljalleen pääsemässä kuntoon pienen kesätauon päätteeksi. Farken mukaan kehitys on ollut huomattavaa, mutta tehtävää on vielä edessä.

– Hän parantaa kuntoaan päivä päivältä ja on keskittynyt. On tärkeää, että hän saa itsensä fyysisesti huippukuntoon ja tekee paljon töitä joukkueen eteen. Jos hän tekee niin, hän on yhtä laadukas kuin hän on jo todistanutkin uransa aikana, Farke summaa.

– Hänen työmääränsä on paranemaan päin, joten ei ollut sattumaa, että hän onnistui tänään, Farke jatkaa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja