Mainos

Norwegian kuolemantapauksesta lennollaan: "Miehistö teki kaikkensa"

Mies menehtyi sairaskohtaukseen Norwegianin lennolla juuri ennen koneen lähtöä Espanjan Alicantesta Kööpenhaminaan perjantai-iltapäivällä.

Koneessa olleet matkustajat ovat arvostelleet voimakkaasti henkilökunnan toimintaa tanskalaiselle Ekstra Bladet-lehdelle. Henkilökuntaa syytettiin paniikinomaisesta toiminnasta ja lehdelle kerrottiin, ettei miehelle annettu koneessa ensiapua. 

Norwegianin Suomen ja Ruotsin viestintäpäällikkö Charlotte Holmbergh Jacobsson kiistää väitteet.

– Vasta kun saamme raportin miehistöltä, tiedämme tarkasti, mitä tapahtui. Joka tapauksessa meille on kerrottu, että miehistö teki kaikkensa ja hoiti tilanteen parhaalla mahdollisella tavalla, Holmbergh Jacobsson kertoo MTV Uutisille. 

Hänen mukaansa sairaskohtauksen saaneen miehen vieressä istunut matkustaja yritti elvyttää miestä yhdessä miehistön kanssa. 

– Ensiapua antanut matkustaja ja miehistö sekä operaatiokeskuksemme ovat kaikki kertoneet, että tilanne hoidettiin asianmukaisesti; menehtynyt matkustaja sai ensiapua jo koneessa, paikalle soitettiin lääkäri ja ambulanssi.

Holmbergh Jacobssonin mukaan kaikkia miehistön jäseniä koulutetaan säännöllisesti ensiapuvalmiuksissa.

– He tekivät kaikkensa auttaakseen menehtynyttä henkilöä, mutta eivät kyenneet valitettavasti pelastamaan hänen henkeään.

Ekstra Bladet-lehden mukaan menehtynyt mies oli nelikymppinen ja kotoisin muualta kuin Tanskasta. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.