Mainos

Mies kuoli Norwegianin koneessa – henkilökunta paniikissa

Matkustaja sai sairaskohtauksen ja kuoli juuri, kun Norwegianin koneen piti lähteä Alicantesta Espanjasta Kööpenhaminaan. Koneen henkilökunnan toimintaa arvostellaan voimakkaasti.

Koneessa matkustanut Kristian Rasmussen moittii tanskalaisessa Ekstra Bladet -lehdessä matkustamohenkilökunnan toimintaa paniikinomaiseksi. Hänen mukaansa kesti yli viisi minuuttia ennen kuin kukaan henkilökunnasta tuli lattialle tuupertuneen miehen avuksi.

Kahden poikansa kanssa koneessa matkustaneen Mads Rademacherin mukaan henkilökunta juoksenteli vain käytävää edestakaisin.  

Koneessa kuulutettiin lääkäriä, mutta minkäänlaista ensiapua ei annettu ennen kuin lentokentän sairaanhoitajahenkilökuntaa saapui koneelle ambulanssilla.

Norwegian on vahvistanut koneessa tapahtuneen kuolemantapauksen, mutta ei ole kommentoinut paniikkiväitteitä.

– Olemme todella pahoillamme, ettei miehen henkeä ollut mahdollista pelastaa. Olen ollut yhteydessä operatiiviseen johtoomme, joka ilmoittaa, että henkilökunta on yrittänyt auttaa parhaansa mukaan ja kuuluttanut paikalle lääkäriä. Toistaiseksi on liian aikaista sanoa, mitä tarkalleen tapahtui. Meidän täytyy odottaa raporttia, tiedotuspäällikkö Charlotte Holmbergh Jacobsson kuittasi tapahtuneen  Ekstra Bladetille.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.