Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Nokkosletut ja raparperikiiseli 25.5.2001

Julkaistu 25.05.2001 07:00(Päivitetty 25.05.2001 07:00)

toim. Kati Nappa

Vieraana vuoden 2001 Maitotyttö Pauliina Kalenius

Nokkosletut


1/2 l maitoa
2-2,5 dl vehnä- tai sämpyläjauhoja
2 munaa
0,5 tl suolaa
n. 1 l nokkosia tai 1 pkt pakastepinaattia

Huuhdo nokkoset hyvin ja ryöppää ne. Purista vesi pois ja leikkaa nokkoset hienoksi. Vatkaa jauhot maidon joukkoon ja anna turvota puolisen tuntia. Lisää joukkoon munat, suola ja hienonnettu nokkonen. Paista ohukaispannussa. Tarjoa lisukkeeksi esim. tomaattisalaattia, kurkkupikkelsiä tms.

Raparperikiiseli

0,5 l vettä
4-5 dl raparperin paloja
0,5-1 dl sokeria
n. 3 rkl perunajauhoja
runsas 0,5 dl vettä

Keitä raparperit pehmeiksi sokerilla maustetussa vedessä. Nosta kattila syrjään levyltä ja sekoita joukkoon ohuena norona suurus (sekoita perunajauhot hyvin veteen). Nosta takaisin levylle ja anna kiehahtaa. Kaada kiisseli vadille ja ripottele pinnalle sokeria kuortumisen estämisesksi. Tarjoa kiisselin kanssa maitoa tai muuta maitotaloustuotetta.

Lisää aiheesta:

Paistopisteen joulutorttujen testissä täysyllätys: "Kauhea källi!"THL: Influenssakausi alkamassa normaalia aikaisemminVäitöstutkimus: Yksi asia voi vaikuttaa selvästi nuoren koulumenestykseenSuperkätevä tapa tehdä joulutortut: "Lopputulos on tosi hyvä!"Kadonnut flamingo Frankie löytyi lopulta odottamattomasta paikastaGlukoosisensoreissa voi olla vaarallinen vika – diabeetikko, tarkista sensorisi!
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 19:02
    Halpa vs. kallis

    Paistopisteen joulutorttujen testissä täysyllätys: "Kauhea källi!"

  • 17:32
    Influenssa

    THL: Influenssakausi alkamassa normaalia aikaisemmin

  • 16:45
    Nuoret

    Väitöstutkimus: Yksi asia voi vaikuttaa selvästi nuoren koulumenestykseen

  • 15:34
    Leivonta

    Superkätevä tapa tehdä joulutortut: "Lopputulos on tosi hyvä!"

  • 14:02
    Luonto ja eläimet

    Kadonnut flamingo Frankie löytyi lopulta odottamattomasta paikasta