Mainos

Nokia pahoittelee Lumian kellojen sekoilua

Nokia pahoittelee ohjelmistovirheen aiheuttamaa sekaannusta Lumia-puhelimien kellonajoissa.

Moni Lumian käyttäjä oli tänä aamuna liikkeellä tunnin myöhässä, sillä automaattinen kellonajan päivitys saattoi siirtää puhelimen talviaikaan liian aikaisin.

Häiriö johtui siitä, että samalla aikavyöhykkeellä voidaan siirtää kelloja eri päivinä. Jotkin puhelimet eivät seuranneet Helsingin aikavyöhykettä, vaan muuttivat kellojaan Jordanian ajan mukaan.

Nokia sai ensimmäiset yhteydenotot ongelmasta jo pari viikkoa sitten, mutta tiedotti asiasta blogissaan vasta eilen. Tiedotetta ongelmasta ei lähetetty.

Nokian viestintäpäällikkö Tomi Kuuppelomäki vahvisti ongelman MTV3 Uutisille sähköpostitse:

"Olemme saaneet muutamia yhteydenottoja liittyen Lumia-puhelinten aikavyöhykemuutoksiin. Olemme selvittäneet asiaa yhdessä kumppaniemme kanssa ja tarkoituksemme on korjata ongelma tulevan ohjelmistopäivityksen myötä. Jos kellonaika on laitteessa muuttunut, käyttäjä voi palauttaa oikean ajan valitsemalla Asetukset, Päivämäärä + kellonaika, ottamalla automaattisen määrityksen pois käytöstä ja valitsemalla manuaalisesti oikean aikavyöhykkeen. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutunutta haittaa."

Kuuppelomäen mukaan yhtiössä ei ole harkittu korvauksia matkoilta tai töistä myöhästyneille.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.