Nokia 3:n Android 8.0 Oreo -päivitykset alkavat tänään

Edullisen hintaluokan Nokia 3 -älypuhelin saa tänään Android 8.0 Oreo -päivityksen, on Nokia-puhelimia kehittävän ja myyvän HMD Globalin tuotteista vastaava johtaja Juho Sarvikas twiitannut.

Aiemmin Oreo oli julkaistu Nokia 3:lle jo beetatestiversiona.

Muista Nokia-älypuhelimista HMD Global on päivittänyt Nokia 5:n, Nokia 6:n ja Nokia 8:n jo vielä uudemmalla Android 8.1 Oreo -versiolla. Nokia 3:n päivitykset tapahtuvat muita Nokia-puhelimia jonkin verran hitaammin, koska niitä hidastaa puhelimen järjestelmäpiirin valmistajan MediaTekin verkkainen vauhti päivityksissä.

Koska Nokia-älypuhelimissa on käytössä puhdas versio Android-käyttöjärjestelmästä, toistavat niiden Oreo-päivityksen uudistukset läheisesti Googlen esittelemiä uutuuksia Oreossa.

Mukana Nokioiden Oreo-päivityksessä ovat muun muassa kuva kuvassa -tilan mahdollisuus sitä tukevien sovellusten kanssa, ilmoituksista kertovat pisteet sovelluskuvakkeissa sekä lisäksi Autofill tietojen täydennykseen. Lisäksi tarjolla on yli 60 uutta emojia. Sovellusten taustatoiminnan uudet rajoitukset puolestaan pidentävät akunkestoa.

Totuttuun tapaan myös Nokia 3:n päivityksen jakelu voi tapahtua vaiheittain, minkä takia osalle käyttäjistä se voi ilmestyä näkyviin vasta myöhemmin.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja