Niksikilpailun voittaja: Stay up -sukka päähän ja metsään

Kodin Niksikilpailu on nyt ratkennut ja loistavia vinkkejä kertyi tuhansittain. Katso täältä kisan voittovinkit ja kokeile kotona!

Kesällä Koti etsi Niksikilpailun avulla Suomen parasta niksiä ja hyviä vastauksia saatiinkin roimasti. Pääpalkinto, 1000 euron arvoinen lahjakortti Iskuun, meni tällä kertaa Helsinkiin.

– Hirvikärpästen aikaan sieneen tai marjastamaan mennessäni vedän päähäni stay up -sukan. Leveä kumireunus pitää myssyn hyvin paikallaan ja estää hirvikärpästen pääsyn hiuksiin, Niksikilpailun voittaja kertoo viestissään.

Raati piti erityisesti siitä, että niksi oli paitsi käytännöllinen, myös hauska.

Lohdutuspalkintoina arvottiin kolme 50 euron arvoista lahjakorttia MTV3.fin Storeen ja arpaonni suosikin varsin nerokkaita niksejä.

– Keittiön kaappien päällä on aina ikävä rasvainen pinta kun niitä pesee. Keksin levittää sanomalehtiä kaappien päälle. Rasva saa laskeutua niihin ja vaihdan lehdet kerran vuodessa, etteivät ne jää sinne haisemaan, Pietarsaaresta vinkataan.

Myös Helsingissä lehtiä käytetään helpottamaan arkea, mutta hieman eri tavalla.

– Jos jollakulla on kiusaa muurahaisista, niistä pääsee kivuttomasti eroon laittamalla muurahaisten poluille ja käytäville raparperin lehtiä.

Laitilassa taasen taidetaan energiatehokas ruokasuunnittelu.

– Sulatan kaiken mahdollisen pakastamani, kuten marjat ja lihat, jääkaapissa hiljalleen ja näin käytän kylmyyden hyväksi. Samalla tulee suunniteltua ruokia pari päivää eteenpäin ja säästettyä sähköä.

Onnea voittajille! Ilmoitamme palkinnon saaneille henkilökohtaisesti.

Kuvat: Colourbox

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja