Niklas Hagman ja Kia Lehmuskoski tekivät upean noston TTK-lähetyksessä – treenasivat sitä vain vajaan viikon: "Tekniikka oli hallussa"

Jorma Uotinen hullaantui tanssiparin upeasta nostossa suorassa lähetyksessä.

Tanssija Kia Lehmuskoski nähdään sunnuntaisin Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa ex-kiekkoilija Niklas Hagmanin tanssiparina. Ennakkosuosikkina oleva tanssipari teki viime sunnuntain TTK-lähetyksessä upean noston, jota etenkin Jorma Uotinen ylisti vuolaasti.

Lehmuskoski paljastaa, että kaikki ideat tulevat tansseihin aina häneltä. Välillä hän saattaa kysyä neuvoa haastavimmissa tanssiliikkeissä ystävältään, tanssija Hanna Karttuselta, joka on nähty Italian Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa.

Lehmuskoski ja Hagman treenasivat nostoa vain vajaan viikon verran ennen suoraa lähetystä.

– Nosto oli sinänsä helppo, koska Nikellä on voimaa. Treenasimme sitä pari kertaa päivässä. Olimme tehneet aikaisemmin tangossa noston, jossa oli vähän samanlainen tekniikka, Lehmuskoski kertoi Helein kauneuspäivässä.

– Tekniikka oli siis hallussa, mutta meidän piti saada se nopeaksi. Kaikki nostothan ovat jossain vaiheessa tehty, mutta jotain uutta pitää aina keksiä. Nyt toin nostoon sen, että meno ja alastulo olivat erilaisia sekä olin kyljellään ylhäällä.

Lehmuskoski myöntää, että hän on kovempi jännittäjä kuin Hagman.

– Minua jännittää tosi paljon. Haluan, että se toinen onnistuu, niin siitä se varmaan jännitys tuleekin. Tiedän kyllä, ettei hänen puolestaan tarvitse jännittää, tanssija naureskelee.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja