Nikita-tähti paljasti intiimin tatuointinsa – katso seksikkäät kuvat!

Nikita-sarjassa näyttelevä ja erilaisten taistelulajien taitaja Maggie Q paljasti intiimin ihokuvansa tatuointilehdessä. Millainen tarina varsin erikoisen näköisen tatuoinnin taakse kätkeytyy?

Näyttelijä Margaret Denise Quigley eli tutummin ja suuhun paremmin soljuva Maggie Q, 32, tähdittää vauhtia ja vaarallisia tilanteita tursuvaa televisiosarjaa Nikitaa. Sarjassa Maggie Q näyttelee salamurhaajaa, joka on eksynyt väärille teille katkera kostonhimo suonissaan virraten. Televisiosarja perustuu vuonna 1990 ilmestyneeseen elokuvaan Tyttö nimeltä Nikita.

Maggie Q aloitti näyttelijänuransa Jackie Chanin siipien suojassa. Itämaiset taistelulajit ovat näyttelijällä niin hyvin hallussa, että hän on tähdittänyt erilaisia seksikkäiden naistappajien ja -taistelijoiden rooleja elokuvissa kuten Die Hard 4.0:ssa ja Vaarallinen tehtävä III:ssa. Taistelulajit ovat niin hyvin veressä, että voisi sanoa Maggien olevan suorastaan vaarallista seuraa:

– Pystyisin tappamaan jonkun. Kuvatessamme Nikitan pilottia tiputin lähes 195 senttimetriä pitkän miehen vasemmalla koukullani, koska hän ei ennättänyt kumartua silloin kun hänen piti. Tunsin siitä niin suurta syyllisyyttä, että ostin hänelle kukkia, Quigley kertoo.

Tulinen näyttelijä saa voimansa tatuoinnista

Kolmea erilaista tatuointia ihollaan kantava näyttelijätär paljastaa Inked-tatuointilehdessä intiimeimmän tatuointinsa, jota ei tavallisesti päivävalossa nähdä. Naisen pakaran sivustaa koristaa isokokoinen tatuointi, joka ei ensisilmäyksellä katsojalle heti aukene.

– En hanki tatuointia, ellei sillä ei ole jotain todella syvällistä merkitystä minulle, Quigley kertoo antaen esimerkin:

– Kuusi vuotta sitten paras ystäväni menehtyi ja hakkautin hänen nimensä ranteeseeni.

Quigleyn suurin ja intiimein tatuointi on feeniks-lintu. Tarina tatuoinnin takana kietoutuu Aasiaan ja siellä tähden tapaamiin ennustajiin.

– He kaikki sanoivat minulle aina istunnon jälkeen "Sinä olet lintu". Joka ikinen kerta! En ymmärtänyt sitä. Vanhemmalla iällä vasta tajusin sen: tapasin artistin, joka sanoi minulle edustavani feeniks-lintua, koska olen noussut tyhjästä ja rakentanut jotain, Quigley kuvailee.

Feeniks-lintu on tunnetusti jälleensyntymisen, kuolemattomuuden ja kuolemanjälkeisen elämän symboli.

– Se on minun voimalintuni.


Testaa itsesi:


Lue myös:


MTV3/Helmi

Lähde: Splash News, blog.zap2it.com

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja