Niki Lauda: Kimi on herännyt – hän halasi minua!

Monacon F1-osakilpailuun paalupaikalta starttaava Kimi Räikkönen yllätti F1-legenda Niki Laudan ennen lauantain aika-ajoa.

MAINOS

Monacon F1-viikonloppu
C Morella!

Sunnuntai: Monacon GP klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 13.30!

Kaikki F1-ajojaksot suorana C More Maxilla ja C More -suoratoistopalvelussa!

Tilaa C More

Räikkönen ja Lauda törmäsivät toisiinsa varikolla ja rupattelivat tovin keskenään.

- Kimi on herännyt. Hän sattui kävelemään vieressäni tänään (lauantaina) ja yhtäkkiä hän halasi minua. Sitä hän ei ole tehnyt koskaan aiemmin, Lauda hämmästeli RTL-kanavan haastattelussa.

Laudan mukaan Räikkönen tiedusteli häneltä kuulumisia. Mercedes-tallin johtokuntaan kuuluva Lauda arveli "Jäämiehen" hyväntuulisuuden johtuneen siitä, että suomalaisen perheeseen syntyi tytär hiljattain.

- En tiennyt siitä, mutta hän sanoi tulleensa toista kertaa isäksi. Hän oli erittäin motivoitunut, ja minäkin kerroin hänelle lapsistani, Lauda kertasi käymäänsä keskustelua Räikkösen kanssa.

Räikkönen nappasi ensimmäistä kertaa paalupaikan yhdeksään vuoteen lyötyään niukasti Ferrari-tallikaverinsa Sebastian Vettelin ja Mercedeksen Valtteri Bottaksen lauantain aika-ajossa. Lauda suitsutti Räikkösen suoritusta.

- Ajattelin, että tuo kaveri on loistava. Hän saavutti jotain sellaista, jota juuri kukaan ei uskaltanut odottaa, Lauda sanoi.

Lähde: Motorsport-total.com

Lue myös:

    Uusimmat