Niina Lahtinen saapuu tv-ohjelman kuvauksiin vaelluskengät jalassaan: "Mikä tuotanto täällä on käynnissä?"

Niina Lahtinen saapuu tv-ohjelman kuvauksiin vaelluskengät jalassaan: "Mikä tuotanto täällä on käynnissä?" 2:58
Niina Lahtisella ei ole aavistustakaan siitä, että hän on mukana Laulu rakkaudelle -ohjelmassa. Katso Lahtisen hillitön reaktio!

Laulu rakkaudelle -ohjelmassa riihimäkeläiset näyttelijät ja ystävykset Niina Lahtinen ja Janne Kataja pääsevät nauttimaan ystäviensä järjestämästä yllätyksestä. 

Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi -ohjelmassa yllätysten penkkiin istuvat riihimäkeläiset ystävät Niina Lahtinen ja Janne Kataja. Toisin kuin Katajalla, Niina Lahtisella ei ole harmainta aavistustakaan siitä, että hän on mukana Laulu rakkaudelle -ohjelmassa. 

Lahtinen on luullut tulevansa haastatteluun kirjaa varten. Kun hänet tempaistaankin Laulu rakkaudelle -ohjelman kulisseihin, on hän täysin tyrmistynyt.

– Mikä tuotanto täällä on käynnissä? Tää on Secret Song! Täällä on Janne Kataja. Olenko minä menossa yllättämään Janne Katajan? Voi ei, mulla on mun vaelluskengät jalassa, Lahtinen päivittelee.

Janne Kataja on vähintäänkin yhtä yllättynyt, kun Lahtinen saapuu lavalle vaelluskengät jalassaan. 

Katso video!

Kaksikolle on suunniteltu musikaalipastissi Riihimäki, jossa nähdään muun muassa Kiti Kokkonen, Mikko Töyssy, Christoffer StrandbergKatja Lappi ja Jaana Saarinen.

Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi sunnuntaina klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla! Uusi kausi alkaa!

Lue myös:

    Uusimmat