Nicole Richie paljasti povensa - katso

Seurapiirikaunotar Nicole Richie toi eilen ensimmäistä kertaa julkisuuteen uudet, muhkeammat rintansa. Tammikuussa tyttären synnyttänyt Nicole Richie kertoi vasta lehtihaastattelussa vihaavansa äitiyden pullistamaa poveaan ja ujostelevansa sen paljastamista.

– Pidän mielelläni läpinäkyviä toppeja. Minulla on normaalisti niin pienet rinnat, etteivät läpinäkyvät vaatteet näytä ylläni törkeiltä. Nyt en voisi kuvitellakaan käyttäväni niitä, sillä pukeutumiseni viestittäisi täysin vääriä signaaleita muille, Nicole harmitteli OK!-lehden haastattelussa.

Eilen Richie kuitenkin otti rohkeasti mallia kohtalotoveristaan, laulaja Christina Aguilerasta, joka on esitellyt joka käänteessä muhkeaksi pullistunutta rintavarustustaan.

Ilmeisesti tosi-tv-sarjasta Leidit landella tuttu Richie oli saanut jostain lisärohkeutta, sillä DCMA Collective's -vaateliikkeen avajaisissa hänet nähtiin upeassa, todella avonaisessa iltapuvussa, joka toi kauniisti esiin tuoreen äidin pullean poven.

Myös Richien bestis, julkkisperijätär Paris Hilton oli samassa tilaisuudessa "tissit tyrkyllä". Varsin pienirintaisena tunnettu Paris oli ottanut parhaat push-up-liivinsä käyttöön ja tarjoili jälleen kerran kameroille rintavakoaan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat