Nicole Kidmanin lapset eivät halua asua hänen kanssaan

Näyttelijätär Nicole Kidman on pahoillaan, että hänen ja Tom Cruisen adoptiolapset ovat päättäneet asua isänsä luona, uutisoi DigitalSpy.co.uk.

Näyttelijätär Nicole Kidman paljastaa, että hänellä on vaikeuksia hyväksyä se tosiasia, että hänen ja näyttelijä Tom Cruisen adoptiolapset haluavat asua mieluummin Cruisen luona.

Pariskunnalla on kaksi yhteistä adoptiolasta, 18-vuotias Isabella ja 15-vuotias Connor. Kidman ja Cruise kasvattivat lapsiaan yhdessä vuoteen 2001 asti, kunnes erosivat.

Lapset asuvat Cruisen ja tämän nykyisen vaimon Katie Holmesin luona. Lisäksi perheeseen kuuluu Cruisen ja Holmesin Suri-tytär. Holmes on myös kertonut, että myös vanhemmat lapset kutsuvat häntä usein äidiksi.

– He asuvat Tomin kanssa ja se oli heidän päätöksensä. Olisi ihanaa, jos he asuisivat minun luonani, mutta mitä voisin tehdä? Kidman valittelee OK!-lehdelle.

– He ovat terveitä, järkeviä ja aivan uskomattomia ihmisiä. Minua ei tarvitse muistuttaa jatkuvasti siitä, mitä minulla on, Kidman kuitenkin toteaa.

Vaikka Kidmanilla onkin välimatkaa vanhempiin lapsiinsa, hän myöntää, että nuorimmaisen tyttären, Sunday Rosen, kasvattaminen yhdessä Keith Urbanin kanssa on auttanut tuskaan.

– On ihanaa olla 43-vuotias ja kasvattaa 2,5-vuotiasta lasta, hän vakuuttaa.

MTV3/Helmi

Lähde: Digitalspy.co.uk

Kuva: WireImage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja