Nicole Kidman on Hollywoodin huonoiten tuottava tähti

Nicole Kidmania ei missään nimessä kannata ottaa mukaan elokuvaan, mikäli haluaa mahdollisimman hyvän tuoton leffalleen.

Talouslehti Forbes rankkasi Hollywood-tähdet järjestykseen sen mukaan, kuinka paljon heidän elokuvansa tuottavat lippuluukuilla. Kidman on tällä listalla viimeisenä.

Tuore äiti Kidman on listan sijalla 35. Hän on saanut valtavia summia rooleistaan elokuvissa kuten Kultainen kompassi, Tunkeutujat ja Vaimoni on noita. Forbesin laskelmien mukaan jokainen Kidmanille maksettu dollari toi kassaan vain 1,01 dollaria!

Forbesin listassa otettiin huomioon kunkin tähden kolme viimeistä elokuvaa. Mukaan kelpuutettiin vain sellaiset leffat, jotka on tehty viiden vuoden sisään mutta kuitenkin ennen vuotta 2008. Elokuvien tuotto laskettiin niin teattereista kuin vuokraamoistakin.

Samalla listalla ykkösenä on ehkä hieman yllättäenkin Vince Vaughn. Jokainen häneen satsattu dollari tuotti 14,73 taalaa. Hänen elokuvistaan laskettiin mukaan Kuokkavieraat, The Break-Up ja Dodgeball – Boltsit pelissä.

Vaughnin jälkeen Forbesin listalla kakkosena on Tobey Maguire, kolmosena Julia Roberts, nelosena Brad Pitt ja vitossijan jakavat Naomi Watts ja Matt Damon.

(MTV3–AP)

Lue myös:

    Uusimmat