Nicole Kidman: Elin Tom Cruise -kuplassa

Yli kymmenen vuotta sitten Tom Cruisesta eronnut Nicole Kidman avautuu vihdoin avioliitostaan tähtinäyttelijään.

Nuori näyttelijätähti Nicole Kidman tapasi hurmuri Tom Cruisen Days of Thunder -elokuvan kuvauksissa vuonna 1989. Pari meni naimisiin puoli vuotta myöhemmin, ja he adoptoivat kaksi lasta. Cruise jätti Kidmanin vain muutama kuukausi parin kymmenvuotishääpäivän jälkeen.

– Olin täysin Tomin lumoissa, täysin rakastunut. Olisin voinut matkustaa maailman ääriin hänen vuokseen, Kidman muistelee DuJourin haastattelussa.

Jälkiviisaana ja 45-vuotiaana Kidman myöntää, että oli tuolloin vielä hyvin naiivi ja impulsiivinen. Myös julkisuus vääristi parin avioliittoa.

– Elimme kuplassa, vain me kaksi. Meistä tuli todella riippuvaisia toisistamme. Viimeisenä hääpäivänäni uskoin, että elämämme oli täydellistä.

Kun Cruise ilmoitti ilman selityksiä jättävänsä vaimonsa, Kidman musertui.

– En ollut enää rouva Cruise, en ollut mitään. Luulin, ettei kukaan puhu minulle enää. Minulla meni todella pitkään, ennen kuin pääsin yli Tomista. Ero vavisutti minun koko elämääni.

Milloin Kidman ymmärsi kaipaavansa taas rakkautta? Lue lisää: Nicole Kidman: Elin Tom Cruise -kuplassa

Nicole Kidman ja Daniel Craig tähdittävät Subin maanantaileffaa Invasion. Scifitrilleri kertoo tuntemattomasta epidemiasta, joka muuttaa ihmisten käyttäytymistä. Washingtonilainen psykiatri (Nicole Kidman) huomaa, että sairauden alkuperä on ulkoavaruudessa ja alkaa suojella poikaansa, jolla saattaa olla hallussaan ratkaisu muukalaisten hyökkäyksen torjumiseen.

INVASION – TUNKEUTUJAT Subilla maanantaina 19. marraskuuta klo 21.00.

(Sub)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja