Nicole Kidman avautuu hedelmättömyydestään

Näyttelijä Nicole Kidman ei epäröi kertoa julkisesti ongelmistaan tulla raskaaksi. Tähti joutui turvautumaan sijaissynnyttäjään saadakseen kauan kaivatun toisen lapsen miehensä Keith Urbanin kanssa.

Nicole Kidman, 43, kertoi australialaisen 60 Minuuttia -ohjelman haastattelussa vaikeuksistaan hedelmöittyä. Tähti sai loppuvuodesta sijaissynnyttäjän avulla Faith-sisaren kaksivuotiaan Sunday Rose -tyttärensä seuraksi.

Ensimmäisen lapsensa syntymän jälkeen Kidman ja hänen aviomiehensä Keith Urban kohtasivat vaikeuksia eikä Kidman tullut raskaaksi luonnollisin keinoin. Pari päättikin turvautua sijaissynnyttäjän apuun.

– Olimme tilanteessa, jossa epätoivoisesti halusimme toisen lapsen. Tämä mahdollisuus avautui meille enkä voinut tulla raskaaksi, Kidman muistelee.

Kidman on ikuisesti kiitollinen sijaissynnyttäjälle.

– Hän oli mitä ihmeellisin nainen, kun teki tämän meidän hyväksemme. Liikutun vain puhuessanikin siitä, koska olen niin kiitollinen hänelle, Kidman sanoi.

– Kuka tahansa, joka on ollut siinä tilanteessa, että haluaa lapsen, tietää pettymyksen, kivun ja menetyksen, joita joutuu käymään läpi yrittäessään ja kamppaillessaan hedelmällisyyden kanssa.

Kidman kärsi hedelmättömyysongelmista jo avioliitossaan Tom Cruisen kanssa. Pari erosi vuonna 2001, ja Kidman on kertonut avoimesti kärsineensä keskenmenon hieman ennen eroa. Parilla on kuitenkin kaksi adoptiolasta, Connor, 15, ja Bella, 18, mutta he eivät kutsu Kidmania äidiksi ja asuvat Cruisen ja tämän vaimon, Katie Holmesin, luona.

Nyt Kidman on onnellisempi kuin koskaan.

– Lapset ovat lapsia – heidän puolestaan vaikka kuolisi.

MTV3/Helmi

Lähde: dailymail.co.uk

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja