Nico Rosbergilta hurja paljastus F1-uransa päätöshetkistä – luopui 100 miljoonan sopimustarjouksesta

Entinen F1-mestari Nico Rosberg paljastaa The Times -lehden haastattelussa luopuneensa 100 miljoonan dollarin arvoisesta tarjouksesta lopettaessaan uransa.

Rosberg päätti kilpauransa iloisiin tunnelmiin kauden 2016 päätteeksi, kun hän onnistui vihdoin päihittämään Lewis Hamiltonin ja voittamaan pitkään janoamansa maailmanmestaruuden.

Rosberg yllätti kaikki kauden päätteeksi ilmoittaessaan uransa päättymisestä. Saksalaistähti poistui kuninkuusluokasta ollessaan huipulla. Hän oli mestari.

Mestaruuden ajaneen tähtikuskin haluttiin kuitenkin jatkavan F1-uraansa, mutta Rosberg oli päätöksensä tehnyt. Edes rahakas tarjous ei saanut saksalaisen päätä kääntymään.

– Halusin välttää sen, että joutuisin lopettamaan entisenä tähtenä tai jonain, ketä kukaan ei enää halua. Luovuin 100 miljoonan arvoisesta sopimustarjouksesta, Rosberg kertoo The Timesin haastattelussa.

Rosberg myöntää tehneensä päätöksensä perheensä parhaaksi.

– Kaipasin erilaista elämää. Sinä et voi joustaa, kun ajat kilpaa. Se oli paras päätös perhettäni ajatellen. En ajatellut rahaa sekuntiakaan.

Lue myös:

    Uusimmat