Nico Rosberg juhlii maailmanmestaruutta tallipomona – "Todella, todella rakastan"

Vuoden 2016 F1-maailmanmestari Nico Rosberg on päässyt jälleen maailmanmestaruusjuhlan makuun – tällä kertaa kartingin puolella tallipomona. Rosberg Racingin kuski Lorenzo Travisanutto voitti viikonloppuna kartingin maailmanmestaruuden Ruotsin Kristianstadissa ajetun finaalikilpailun jälkeen.

Video: Nico ja Keke Rosberg ulkoiluttivat toukokuussa mestariautojaan Monacossa.

Italialainen Travisanutto nappasi paalupaikan ja piti asemansa kisassa. Itsekin kartingia nuorena ajanut Rosberg hehkutti tapahtunutta upeaksi, ja hänen mieleensä tuli muistoja "vanhoilta hyviltä päiviltä".

– Tämä on niin puhdasta. Tämä on niin paljon yksinkertaisempaa ja tässä on kyse jätkien lahjakkuudesta. Ei ole politiikkaa, eikä raha sanele: tämä on vain puhdasta ajamista, lahjakkuutta ja voittamista. Se on, mitä minä todella, todella rakastan kartingissa, Rosberg ylisti Motorsport.comin mukaan.

Myös juniorien MM-kisassa Rosbergin tallin kuski, britti Taylor Barnard, ilahdutti paalupaikalla. Barnard taipui kuitenkin kisassa neljänneksi.

– Tämä oli sekalaisten tunteiden päivä. Olimme paalulla juniorien finaalissa ja paalulla seniorien finaalissa, ja meillä on kaksi hyvää kuljettajaa. 250 ajajasta molemmat kuskimme olivat luokissaan paalulla. Se oli hyvin, Rosberg hehkutti ja muistutti, että on raakaa, kun maailmanmestaruus ratkeaa yhdessä kisassa.


Rosberg Racingin nykyinen pomo Nico päätti F1-uransa maailmanmestaruuteen vuonna 2016.

Lue myös:

    Uusimmat