Suomeen saapuvalla Nicki Minajilla outoja vaatimuksia: Vessapaperia ja kanankoipia

Suomessa tulevana viikonloppuna Summer Up -festivaaleilla esiintyvällä amerikkalaistähdellä Nicki Minajilla on varsin yksityiskohtaisia vaatimuksia tapahtuman järjestäjille.

Hip hopin kuningatar on selkeästi mieltynyt liharuokiin, sillä Expressen-lehden ja TMZ-viihdesivuston tietojen mukaan tähti haluaa takahuoneessaan sijaitsevaan raideriinsa muun muassa 12 kappaletta grillattua kanankoipea ja kaksi mediumiksi paistettua ulkofileepihviä.

Lisäksi tähti haluaa nauttia esiintymisensä lomassa omasta merkkiviinistään. Minaj on ilmoittanut, että haluaa raideriinsa neljä pulloa omaa Nicki´s MYX Fusion Muscato -viiniään.

Tämän lisäksi hän haluaa virkistäytyä neljällä pikkupullollisella Sutton Home Chardonnay -valkoviiniä.

Myös erikoisempia toiveita löytyy. Lehtitietojen mukaan Minaj on vaatinut paikalle jopa neljä rullallista laadukasta vessapaperia. Kunnon diivan tavoin laulaja on erikseen eritellyt, mitkä paperimerkit kelpaavat.

Lisäksi tähti haluaa paikalle vauvojen puhdistuspyyhkeitä.  

Muodokkaista kurveistaan ja räväkästä tyylistään tunnetun Minajin hitteihin kuuluvat esimerkiksi SuperbassStarship ja Anaconda. Minaj on myös tuomaroinut American Idol -laulukilpailua. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja