NHL-seurapomo Jarmo Kekäläinen avautui ärtymyksestään – "Se on halventavaa"

Sergei Bobrovski kertoo tunnelmistaan tulevan NHL-kauden alla Vierunmäellä 6:55
Columbuksen jättänyt Sergei Bobrovski kertoo tunnelmistaan NHL-kauden alla.

NHL-seurapomo Jarmo Kekäläisellä oli terveisiä Columbus Blue Jacketsin epäilijöille joukkueen mediatilaisuudessa keskiviikkona. 

Monien arvioiden mukaan Blue Jackets tulee ottamaan alkavalla NHL-kaudella takapakkia, sillä ryhmä menetti kesän aikana muun muassa kolme tähtipelaajaansa Artemi Panarinin, Matt Duchenen ja Sergei Bobrovskin

Kekäläistä ja päävalmentaja John Tortorellaa on tentattu tilanteesta jo viime kauden lopusta lähtien. 

– Olen erittäin luottavainen joukkueemme ydinryhmästä. Ollakseni rehellinen olen hieman ärsyyntynyt epäilijöille, sillä se on halventavaa ydinryhmäämme kohtaan. He ovat tuoneet meille menestystä kolmen viime kauden aikana. Epäilyt ärsyttävät minua, ja olen kyllästynyt keskustelemaan siitä. Yllätämme vielä monet uusilla nuorilla pelaajillamme, Kekäläinen kommentoi nhl.comin mukaan

Kekäläinen ja Tortorella ovat onnistuneet työssään, sillä Columbus on selviytynyt pudotuspeleihin kolmena kautena peräkkäin. Lisäksi se on kerännyt neljänneksi eniten runkosarjapisteitä kolmen viime sesongin aikana. 

Myös Tortorella päästeli höyryjä kritiikin osalta. 

– En oikeastaan välitä, mitä ihmiset puhuvat joukkueestamme. En lue median juttuja, mutta kaikki tapaamani ihmiset kertovat lukemistaan asioista. Se on saanut minut vihaiseksi jo ennen tänne tuloa, Tortorella aloitti. 

Temperamenttinen yhdysvaltalaisluotsi sanoi kiistelevänsä joukkueen sisäisistä asioista yleensä Kekäläisen kanssa, mutta tämä teema on päässyt hänen ihonsa alle.

– Se on kytenyt jo viikkoja, sillä ihmiset juttelevat tästä minulle. 

Tortorella tunnustaa, ettei esimerkiksi Panarinin lähtöä voi paikata yhden pelaajan suorituksilla. Hän vaatii tasonnostoa koko joukkueelta. 

– Minulla on valtavasti luottoa joukkueen ydintä ja oikeanlaista, röyhkeää asennettamme kohtaan. En halua menettää sitä. Meidän pitää vain olla kuuntelematta näitä juttuja ja jatkaa työtämme oikealla asenteella, Tortorella summaa. 

Lue myös:

    Uusimmat