NHL-seura virittelee isoa liikettä – Mikko Rantasen ympärillä ollut tehoketju hajoamassa

Jääkiekkoliiga NHL:ssä Colorado Avalanchen valmennusjohto on tekemässä varsin näyttävän liikkeen, sillä se on hajoittamassa yhden alkukauden tuhoisamman ketjun.

Kauden alkuvaiheilla suomalaishyökkääjä Mikko Rantanen on takonut hurjaa jälkeä samassa vitjassa yhdessä kanadalaistähden Nathan MacKinnonin ja Avalanchen ruotsalaiskapteenin Gabriel Landeskogin kanssa.

Rantanen, MacKinnon ja Landeskog olivat kaikki mukana NHL:n tähdistötapahtumassa San Josessa. MacKinnon ei tosin pystynyt lopulta pelaamaan loukkaantumisen takia.

Tähdistöottelun tauolta paluuta tekevä Avalanche hajotti superkolmikon perjantain harjoituksissa, kun MacKinnon muodosti ketjun yhdessä Alex Kerfootin ja Colin Wilsonin kanssa.

Rantasen ja Landeskogin välissä viiletti puolestaan ruotsalaishyökkääjä Carl Söderberg.

Rantanen on tällä hetkellä NHL:n pistepörssissä toisena (50 ottelua, 23+51=74) heti Tampa Bay Lightningin venäläishyökkääjän Nikita Kutsherovin (50 ottelua, 22+57=79) jälkeen.

MacKinnon on pistepörssissä kuudentena (50 ottelua, 27+44=71) ja Landeskog 26:s (50 ottelua, 29+25=54).

Avalanche palaa joukkueena kehiin Suomen aikaan sunnuntain vastaisena yönä, jolloin se kohtaa kotiottelussa Vancouver Canucksin.

Lue myös:

    Uusimmat