NHL:n supertähdeltä ylistäviä sanoja Aleksander Barkoville – "Hän saa sinut näyttämään tyhmältä"

Ville Nieminen avaa, miten NHL-pelaajien palkka kutistuu koronaviruspandemian aikaan 4:02
Videolla Ville Nieminen pohtii koronaviruksen vaikutuksia NHL:ään.

Florida Panthersin kapteeni Aleksander Barkov antoi kehuja kohtaamilleen hankalille vastustajille, mutta sai myös itsekin kehuja osakseen.

Barkov otti osaa NHL:n Atlantin divisioonan videohaastatteluun, jossa olivat hänen lisäkseen myös Tampa Bay Lightningin Victor Hedman, Montreal Canadiensin Shea Weber ja Buffalo Sabresin Jack Eichel.

NHL-kausi on tällä hetkellä tauolla koronavirustilanteen vuoksi, joten toimittaja päätti kysyä nelikolta, mitä he eivät kaipaa toisiaan vastaan pelatessa. Barkov antoi reilusti kunniaa liigan eliittipuolustajille Hedmanille ja Weberille.

– Olen pelannut liian monta kertaa heitä vastaan. He ovat parhaimpia puolustajia meidän liigassamme. Yritän olla varuillani heidän laukauksistaan. Osa on osunut minuun vuosien aikana, eikä se ole kovin kivaa, Barkov sanoo hymyillen NHL:n haastattelussa.

– Samaan aikaan on kivaa kamppailla heitä vastaan. Se tekee jääkiekosta parhaan lajin ikinä, Barkov jatkaa samaan hengenvetoon.

Myös Barkovin taidot keräsivät kehuja. Eichel nosti esiin suomalaistähden monipuolisuuden, kun puolustajat Weber ja Hedman korostivat Barkovin puolestaan taitavuutta.

– Hän on supertaitava ja voi saada sinut näyttämään tyhmältä milloin tahansa. En ikävöi sitä, että minun tarvitsee murehtia siitä, olenko minä TSN:n huippuhetkissä ottavana osapuolena, Hedman heittää.

Barkov julkaisi viime viikolla videon harjoittelustaan, kun hän laukoi autotallissaan vessapaperirullan maalin yläkulmaan. Kysyttäessä, ketä maalivahtia hän ajatteli laukoessaan rullan hanskakäden puolelle, meni Barkov hieman vaikeaksi.

– En halua sanoa mitään pahaa kenestäkään maalivahdista, mutta ehkä Carey Pricea, Barkov naurahtaa.

Lue myös:

    Uusimmat