NHL:n suomalaistulokas Ville Husson alkukausi on ollut haastava, mutta silmäkulmassa riittää pilkettä – "Pitää laittaa Lankisen Kevinille viestiä"

NHL:n suomalaistulokas Ville Husso summaa alkukauttaan –"Vähän ollut haastavaa" 11:40
Katso videolta, miten Ville Husso summaa alkukauttaan.

NHL:n suomalaistulokas Ville Husso on totutellut alkukaudella NHL-maailmaan. Poikkeuksellisella NHL-kaudella vapaa-ajan virikkeitäkin tarvitaan.

26-vuotias Husso pelaa ensimmäistä kauttaan NHL-kaukaloissa. St. Louis Bluesin kakkosvahtina toimiva suomalainen on vielä alkukauden totutellut maailman parhaan jääkiekkoliigan vauhtiin, mutta hiljalleen hyvä pelirytmi on löytymässä.

Koronaviruspandemian vuoksi NHL-pelaajat joutuvat elämään hyvin rajattua elämää tartuntojen välttämiseksi. Toistaiseksi Husson vapaa-aika on kulunut pääosin Netflixiä katsellen ja rentoutuen, mutta erilaisetkin ajanviettotavat tulevat poikkeusaikoina tarpeeseen.

– Pitää varmaan Lankisen Kevinille laittaa viestiä ja kysellä jotain hyvää kirjaa, Husso naurahtaa viitaten entisen seuratoverinsa lukuharrastukseen.

Miten Ville Husson NHL-ura on pyörähtänyt käyntiin? Miten entiset HIFK-vahdit Husso ja Lankinen ovat nousseet NHL:ään? Katso haastattelu kokonaisuudessaan pääkuvan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat