NHL-mestari Coloradon pelaajat tekivät kekseliään jäynän maalivahdilleen – "Tervetuloa Suomeen!"

NHL-joukkue Colorado Avalanchen pelaajat tekivät hulvattoman jekun tshekkivahti Pavel Francouzille joukkueen matkustaessa Suomeen.

Colorado nousi New Yorkissa koneeseen valmiina matkustamaan Suomeen ja väsynyt Francouz vaipui välittömästi unten maille. Unimaski kasvoillaan ja ääntä vaimentavat kuulokkeet korvillaan nukkunut tshekkivahti ei kuullut kuulutusta, jossa kerrottiin, että joukkueen oli vaihdettava konetta teknisen vian vuoksi.

Tässä vaiheessa muu joukkue päätti tehdä Francouzille jekun ja poistuivat hiiren hiljaa koneesta sanomatta nukkuvalle joukkuetoverilleen sanaakaan.

– Kaverit tekivät minulle kivan jekun, kun minä nukahdin heti ensimmäisessä koneessa. He vain lähtivät koneesta ja jättivät minut sinne. Se oli todella hauskaa, Francouz kertoo NHL:n sivuilla.

– Me vain jätimme hänet nukkumaan ja lähdimme koneesta vitsaillen, että hän olisi muka viimeinen kaveri koneessa. Tervetuloa Suomeen, puolustaja Josh Manson kuvailee.

Lopulta Francouz havahtui keskellä tyhjänä ammottavaa konetta.

– Olin todella hämmentynyt. Rehellisesti sanoen en tiennyt, olimmeko Suomessa vai mitä tapahtui, joten se oli todella hyvä vitsi.

Kun Francouz löysi vihdoin korvaavan lentokoneen kyytiin, sai tshekkivahti raikuvat suosionosoitukset joukkuetovereiltaan.

Colorado pelaa perjantaina ja lauantaina Columbus Blue Jacketsia vastaan Tampereella.

NHL-seura Columbus Blue Jackets saapui Suomeen – Patrik Laineella viikonloppuna uskomaton tapahtuma edessään 5:59
Patrik Laine odottaa viikonloppuna Tampereella pelattuja NHL-otteluita innolla.

Lue myös:

    Uusimmat