NHL-tähtien kaksi vuotta kestänyt vihanpito sai äidin tylyttämään poikaansa – riitapukarit ovat ottaneet yhteen useita kertoja

Los Angeles Kingsin tähtipuolustaja Drew Doughty ja Calgary Flamesin tähtihyökkääjä Matthew Tkachuk ovat olleet kilpasilla jo useamman kauden ajan. Nyt vihanpitoon saattaa olla tulossa muutos.

Kaksikon välinen vihanpito sai alkunsa Tkachukin tulokaskaudella vuonna 2017, kun nuori hyökkääjä iski kyynärpäänsä Doughtyn kasvoihin. Tästä käynnistyi molemminpuolinen suunsoitto niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin.

Tkachuk ja Doughty ovat ottaneet yhteen useampaan otteeseen NHL-kaukaloissa niin verbaalisesti kuin fyysisestikin. Doughty on muun muassa sanonut Sportsnetille pitävänsä Tkachukia yhtenä liigan vihatuimpana pelaajana. Doughty on myös vältellyt haastatteluissa mainitsemasta Tkachukin nimeä.

Kaksikon väliseen vihanpitoon on kuitenkin nyt puuttunut myös Doughtyn oma äiti, joka on vaatinut poikaansa keskittymään jääkiekkoon.

– Niin paljon on tapahtunut minun ja tuon toisen jätkän välillä puhuessamme edestakaisin ja monet ihmiset ovat pitäneet siitä, mutta minun äitini ei pidä siitä, Doughty kertoo Sportsnetin haastattelussa.

Kaksikon edellinen kohtaaminen päättyi Drew Doughtyn kannalta suotuisasti, kun hän tälläsi kiekon jatkoajalla Calgaryn verkkoon. Doughty tuuletti Calgary-fanien edessä erittäin provosoivasti, mikä ei ollut tähtipuolustajan äidin mieleen laisinkaan.

– Hän haluaa, että minä menen kentälle ja teen jäällä voitavani, ja pysyn median ulottumattomissa. Se on uusi tavoitteeni. Hän ei ollut tyytyväinen minuun, varsinkaan tuuletukseni jälkeen, Doughty jatkaa.

Kaksikon välinen vihanpito on jatkuvasti esillä myös Pohjois-Amerikan mediassa. Doughty ja Tkachuk pääsevät jälleen kamppailemaan vastakkain, kun Los Angeles Kins ja Calgary Flames kohtaavat sunnuntain vastaisena yönä.

Lähde: Sportsnet

Lue myös:

    Uusimmat