Mainos

New Yorkin vankilapako: Toinen vankilan työntekijä pidätetty

Toinen vankilan työntekijä on pidätetty New Yorkissa kahden tuomitun murhaajan pakoon liittyen.

Richard Matt, 49, ja David Sweat, 35, käyttivät sähkötyökaluja leikatessaan tiensä vapauteen sellistään 6. kesäkuuta. Miehistä on paon jälkeen tehty mahdollisia havaintoja, mutta varmuutta heidän olinpaikastaan ei ole.

Vankilantyöntekijä Gene Palmer, 57, pidätettiin kiellettyjen tavaroiden käsittelystä, todisteiden peukaloinnista ja virkarikoksesta, kertoo Charles Guess New Yorkin osavaltion poliisista.

Palmerin väitetään auttaneen työkalujen ja muiden kiellettyjen esineiden kuljetuksessa. Aiemmin eilen uutisoitiin, että miehille salakuljetettiin tarvikkeet ruokaan piilotettuna. Toinen vankilantyöntekijä Joyce Mitchell pidätettiin jo aiemmin avunannosta pakoon. Mitcheliä syytetään tarvikkeiden, kuten sahanterien ja poranterien, kuljettamisesta vangeille.

Palmerin asianajajan mukaan, tällä ei ollut tietoa ruoan sisällä olevista esineistä hänen tarjoilleensa sitä karkureille.

– Palmer ei tiennyt mitä ruoan sisällä oli, hänellä ei ollut minkäänlaista tietoa sisään piilotetuista työkaluista, Andrew Brockway kertoi CNN:lle.

Mitchellin puoliso on kertonut NBC:lle, että hänen vaimonsa nautti vangeilta saamastaan huomiosta ja yritti jopa suudella Mattia, heidän avioliittonsa ollessa huonossa tilassa. Hän kuitenkin kielsi aiemmat väitteet, joiden mukaan Mitchell olisi harrastanut seksiä toisen karkureista kanssa.

Karkureiden etsinnät ovat yhä käynnissä 194 neliökilometrin alueella New Yorkin osavaltion pohjoisosassa. Poliisi varoittaa alueen asukkaita vankien vaarallisuudesta. Vankien kiinniottoon johtavasta vihjeestä on luvattu 100 000 dollarin palkkio.  

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.