Mainos

New Yorkin toinen vankikarkuri ammuttu – toinen jatkaa pakoaan

Yhdysvalloissa New Yorkissa viranomaiset jahtaavat parhaillaan yhä karussa olevaa vaarallista vankikarkuria.

Toinen kolme viikkoa sitten karanneista, henkirikoksista tuomituista miehistä, Richard Matt, ammuttiin eilen lähellä Kanadan rajaa, kertovat paikallismediat.

New York Times ja CNN kertovat poliisilähteisiinsä vedoten, että Matt kuoli poliisin luoteihin. Toista karkuria, David Sweatia, etsitään parhaillaan metsäiseltä alueelta läheltä aluetta, jolla Matt sai surmansa. Kaksikon uskotaan olleen matkalla rajan yli Kanadaan. Heidän jäljilleen päästiin, kun poliisi löysi alueelta kaksikon hylkäämiä esineitä.

Kaksi henkirikoksista tuomittua vankia pakeni kolme viikkoa sitten Clintonin vankilasta New Yorkissa ja heitä on etsitty satojen poliisien voimin.

Kaksikon pakoa on verrattu Hollywood-elokuviin. Matt ja Sweat murtautuivat sellistään työkalujen avulla vankilan putkiverkostoon ja sitä kautta ulos. Työkalut he olivat saaneet selliinsä jauhelihaan piilotettuina. Vankilan räätäli on tunnustanut piilottaneensa vannesahanteriä jauhelihan sisään ja pyytäneensä sitten vartijaa toimittamaan lihan vangeille.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.