New Yorkin skandaalinkäryiset muotiviikot: Nyt hätkähdyttää vilauttaja

New Yorkin muotiviikot ovat parhaillaan käynnissä. Tapahtuma on ollut täynnä yllätyksiä. Uusin skandaali liittyy vilauttajaan, joka yllätti muotiväen Lincoln-teatterin pihalla, huffingtonpost.co.uk-sivusto uutisoi.

New Yorkin muotiviikot ovat parhaillaan käynnissä. Toistaiseksi tapahtuma on ollut täynnä yllätyksiä. Se, että catwalkilla yksi jos toinenkin malli on kupsahtanut lavalla kumolleen, ei vielä yllätä, mutta muotiviikot ovat olleet täynnä muita, hyvin ikäviä, tapahtumia.

Muotivalokuvaaja Bill Cunningham joutui muotiviikoilla auton töytäisemäksi ja Joanna Mastroiannin muotinäytöksessä koettiin todellisia surun hetkiä, kun tyyli-ikoni Zelda Kaplan, 95, kuoli kesken näytöksen. Kuolema oli järkytys, sillä Kaplania pidetään yhtenä muotimaailman avokätisimmistä ja hyväsydämisistä ihmisistä. Tyyli-ikoni tunnettiin nuorempana maailmanmatkaajana, joka käytti upeita Afrikka-tyylisiä hattuja ja printtejä sekä pyöreitä aurinkolaseja.

Eilen muotiviikot pääsivät taas uutisiin, kun Lincoln-teatterin ulkopuolella juoksi hyvin vähäpukeinen nainen. Pelkkiin pinkkeihin alushousuihin ja punaisiin tossuihin pukeutunut nainen oli aikamoinen näky tyylitietoisten muoti-ihmisten seassa.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat