Mainos

NetSeal Technologies sai kansainvälistä tunnustusta

Computerworld ROI nosti suomalaisen NetSealin verkkoratkaisun langattomien IT-investointien TOP 25:n joukkoon.

Amerikkalainen Computerworld ROI -julkaisu on valinnut Avecran kassapäätteiden tiedonsiirtoratkaisun maailman 25:n parhaan langattoman IT-investoinnin joukkoon. Kassapääteiden tiedonsiirtoratkaisu toimii suomalaisen NetSeal Technologiesin kehittämällä RoamMate -ohjelmistolla.

- Vastaavanlaista langatonta tiedonsiirtoratkaisua ei tietääksemme ole käytössä vielä kenelläkään muulla alallamme. Olemme laskeneet, että tähän hankkeeseen tehty noin 1,2 miljoonan markan investointi maksaa itsensä takaisin 2-5 vuodessa, Avecran varatoimitusjohtaja Matti Immonen sanoo.

VR:n ravintoloitsijana toimivan Avecran noin 70:n ravintolavaunun päivittäiset tuotehinnastot ja luottokorttien sulkulistat siirtyvät yhdellä komennolla langattomasti Helsingin Ilmalassa sijaitsevalta keskustietokoneelta junien kassapäätteisiin. Toiseen suuntaan siirtyvät mm. myynti- ja maksupäätetiedot sekä varaston hallintaan liittyvä aineisto. Järjestelmä pitää tiedot jatkuvasti ajan tasalla, mikä nopeuttaa tiedonsaantia. Se on myös vähentänyt tietojen siirtoon liittyvää manuaalista työtä.

- RoamMate-ohjelmisto mahdollistaa saumattoman verkkoliikenteen Avecran kassapäät teiden ja keskustietokoneen välillä. Käyttäjän näkökulmasta kassapäätteet ovat kuin osa kiinteää lähiverkkoa. Tuotteen menestys on vuoden varrella huomattu ja kiinnostus maailmalla sitä kohtaan kasvaa jatkuvasti. RoamMatea testikäytetään parhaillaan useissa erilaisissa käyttöympäristöissä", NetSeal Technolgiesin toimitusjohtaja Panu Pietikäinen kertoo.

Yritysten IT-investointien hyödyn mittaamiseen erikoistunut amerikkalainen Computerworld ROI ilmestyy kaksi kertaa kuukaudessa. Parhaimpia langattomia IT-investointeja tuoreimmassa julkaisussaan arvioinut lehti nosti TOP 25:n joukkoon suomalaisen Avecran lisäksi mm. Fordin ja United Airlinesin. Lehteä lukevat yritysten IT-investoinneista vastaavat johtajat ja konsultit, jotka ovat kiinnostuneita liiketoimintansa tehostamisesta teknologiainvestointien avulla.

Computerworld ROI -lehden verkkoversio löytyy sivulta www.computerworld.com/roi/sept.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.