Nelliinan vaatehuone -bloggaaja: Lempivaatteeni ovat omia tuunauksia tai vintagea

AVAn Muotitietoinen-sarjassa muotibloggaajat toteuttavat katsojien tyylien päivityksiä ja antavat vinkkejä pukeutumiseen, säväyttävästä asustamisesta vaatekaapin klassikoihin. AVA esittelee ohjelman muotibloggaajat!

AVAn Muotitietoinen-sarjassa tavataan viisi suomalaista muotibloggaajaa. Tutustu Nelliinan vaatehuone -blogin kirjoittajaan Niina Tapojärveen.

Nimi: Nina Tapojärvi

Ikä: 32

Ammatti: Marketing Coordinator

Miten päädyit muotibloggaajaksi? Täysin sattumalta. Perustin blogin hetken mielijohteesta löydettyäni yhden suomalaisen tyyliblogin vuonna 2007. En tiennyt tulloin blogeista tai bloggaamisesta mitään, ja aluksi kirjoitin blogiani kuin henkilökohtaista päiväkirjaa.

Kuvaile tyyliäsi? Yhdellä sanalla kuvattuna se on naisellinen, mutta vaihtelee äärilaidasta toiseen fiiliksen mukaan. Olen todellinen tunnepukeutuja, en yhden tyylisuunnan orja. Korkokengät ja punainen huulipuna ovat tavaramerkkejäni. Rakastan kierrellä kirppareilla ja ommella itse, ja lempivaatteeni ovatkin enimmäkseen omia tuunauksia tai vintagea. Myös suomalainen muoti on lähellä sydäntä.

Mikä on lempibrändisi? Minna Parikka, Ivana Helsinki, Katri Niskanen, Tiia Vanhatapio, Kirsi Nisonen ja Olivia Rouge.

Mistä saat inspiraation pukeutumiseen? Ihan kaikkialta, napsin tyyli-inspiraatiota elävästä elämästä. En koskaan toteuta asujani ottaen mallia muista, vaan annan inspiraation elää ja sulautua omaan tyyliini. Minulle on melko samantekevää olenko muodikas vai en, pääasia että viihdyn asussani itse.

Lempivaatteesi/asusteesi? Kaikki Kirsi Nisosen hatut ja hiuskoristeet, Minna Parikan Raquel-kengät ja tämän hetken lempivaatteeni on itse ommeltu kuparinvärinen paljettimekko.

Tähti, jonka tyyliä ihailet? Tämä on vaikea kysymys, minulla ei ole varsinaisia tyyli-idoleita, mutta Zooey Deschanel on lähes poikkeuksetta ihan mieletön pukeutuja. Suomessa pisteet itsensä toteuttamisesta saa Aira Samulin.

MUOTITIETOINEN AVAlla maanantaisin 12. marraskuuta klo 21 alkaen.

AVA

Kuvat: AVA, Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja