Neljä ihmistä löytyi kuolleena omakotitalosta Kirkkonummella, uhrien joukossa iäkäs pariskunta – "Järkyttävää, ja vielä ennen joulua": Otkes mukaan tutkintaan

Kirkkonummen Veikkolasta löytyi maanantaina neljä henkilöä menehtyneenä. Poliisi tutkii tapahtunutta.

Poliisi kertoo saaneensa maanantaina aamupäivällä tiedon, jonka mukaan Kirkkonummella sijaitsevasta omakotitalosta oli löytynyt kaksi henkilöä menehtyneenä.

Näin MTV Uutiset Live uutisoi tapauksesta tuoreeltaan:

Pelastuslaitos sai hälytyksen paikalle kello 11.17. Ilmoitus tuli pienestä vaarallisen aineen onnettomuudesta. Paikalle meni sekä pelastuslaitos että poliisi.

Tehtävän yhteydessä omakotitalosta löytyi myös kaksi muuta menehtynyttä. Kaikki menehtyneet olivat täysi-ikäisiä. 

MTV Uutisten tietojen mukaan kaksi kuolleista on pariskunta. Sekä mies että nainen ovat noin 80-vuotiaita. He asuivat talossa, josta kuolleet löytyivät.

Poliisin tekninen tutkinta tapahtumapaikalla on kesken. Tapausta tutkitaan kuolemansyynselvittämisenä.  Onnettomuustutkintakeskus twiittasi iltapäivällä, että se tutkii tapausta yhdessä poliisin kanssa.

Länsi-Uudenmaan poliisi twiittasi maanantaina puoli seitsemän jälkeen illalla poliisilla olevan usean partion tehtävä Veikkolassa. Tuolloin poliisi kertoi, että tilanteesta ei ole vaaraa ulkopuolisille ja kyseessä ei ole piiritystilanne. 

Paikalle lähetettiin eilen myös lääkintähelikopteri.

Poliisi kertoo sulkeneensa maanantaina iltapäivällä liikenteen läheisellä kujalla. Poliisin mukaan asialla oli vähäisiä vaikutuksia liikenteeseen ja alueella liikkuneita asukkaita ohjeistettiin. 

Naapurit kertovat MTV Uutisille, että kyseisessä omakotitalossa oli vielä liikettä ennen maanantaiaamua.

– Järkyttävää, että tällaista tapahtuu ja vielä juuri ennen joulua. Tämä on tragedia, naapurustosta kommentoidaan MTV Uutisille.

Kirkkonummen kunta tiedotti, että jos tapahtuma herättää ahdistusta, voi ottaa yhteyttä Länsi-Uudenmaan sosiaali- ja kriisipäivystyksen puhelimeen 09 816 42439 tai Mieli ry:n kriisipuhelimeen 09-2525 011.

Täydennetty kello 17.20: Onnettomuustutkintakeskus twiittasi iltapäivällä, että se tutkii tapausta yhdessä poliisin kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat