Näyttelijäkaunotar Emma Stone: Kärsin lapsena paniikkikohtauksista

Tänä päivänä Emma Stone on menestynyt näyttelijä, vaikka lapsuudessaan hän kärsi paniikkikohtauksista.

Emma Stone, 23, tunnetaan räikeistä ja itsevarmoista roolihahmoista Piiat ja Superbad – mutta näyttelijä paljasti hiljattain jotain, mitä fanit eivät ehkä ole osanneet arvata: hän kasvoi kärsien paniikkikohtauksista.

Stone tähdittää seuraavaksi Andrew Garfieldin kanssa tulevaa supersankarileffaa The Amazing Spider-Man. Nainen kertoo Voguelle paniikkikohtaustensa alkaneen noin kahdeksan vuoden iässä.

– Olin toimintakyvytön asian suhteen. En halunnut mennä ystävieni kotiin tai hengailla kenenkään kanssa ja kukaan ei oikein ymmärtänyt minua, Stone kuvailee.

Lapsuuden ahdistuksesta huolimatta Stone kertoo onnistuneensa tekemään töitä pelkojensa voittamiseksi. Vuosien terapian jälkeen ja komediateatteriharrastuksen myötä hän tuli ulos kuorestaan ja lähti tavoittelemaan uraa näyttelijänä. 14-vuotiaana hän kasasi jopa PowerPoint-esityksen vakuuttaakseen vanhempansa siitä, miksi koulu tulisi keskeyttää koe-esiintymisten tähden.

– Lavalla oleminen antoi minulle tarkoituksen. Halusin saada ihmiset nauramaan. Komedia oli urheilulajini. Se opetti minua pyörittelemään repliikkejä, Stone muistelee.

Stone kertoo saavansa yhä joskus paniikkikohtauksia, mutta on oppinut kanavoimaan tunteensa työhön. Kun ahdistus uudessa elokuvassa pärjäämisestä iski päälle, hän vei huomionsa muualle leipomisen avulla.

– Minusta tuntui, etten pystynyt hallitsemaan asioita ympärilläni. Leivoin kaiken aikaa. Se sai minut tuntemaan, että kun laitan nämä ainekset tähän, tiedän mitä tästä tulee, Stone kertoo.

Stone ei kerro haastattelussa paljoakaan suhteestaan kanssanäyttelijä Garfieldin kanssa, mutta miehellä ei ole hänestä kuin hyvää sanottavaa.

– Emman kanssa työskentely oli kuin sukeltaisi jännittävään, pyörivään jokeen. Spontaania, läsnäolevaa, pelottavaa, elinvoimaista, Garfield kuvaili Voguelle.


Lähde:People.com

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat