Näyttelijä Michelle Keegan: Suostuisin Playboy-kuviin!

Saippuasarjatähti Michelle Keegan on tunnettu seksikkyydestään. Nyt nainen on myöntää, että poseeraisi mielellään Playboyssa.

Coronation Street -sarjassa naistarjoilija Tina McIntyrea vuodesta 2008 näytellyt Michelle Keegan, 24, on voittanut seksikkäimmän naisen tittelin brittien saippuasarjagaalassa kolmesti.

Nainen väittää, ettei ansaitse moista ylistystä tai näe itseään seksikkäänä – vaikka onkin poseerannut useissa paljastavissa kuvissa miestenlehtien kansissa.

Nyt Keegan on myöntänyt, että poseeraisi mielellään myös Playboyssa, ellei hänen tarvitse riisua kaikkia vaatteitaan. Roiseihin tissikuviin tähtönen ei siis suostuisi, vaan kuvien pitäisi olla aistikkaita. Tästä huolimatta hän ei ole tyystin kieltäytynyt näyttäytymästä alasti televisiossa tai valkokankaalla, sillä siellä alastomuus olisi luonnollista.

– En kieltäytyisi Playboy-kuvista, jos ne olisivat aistikkaasti tehty. Mutta en koskaan esittelisi rintojani avoimesti, ellei kyseessä olisi ammatillinen näyttelijän työhön liittyvä juttu. Ne ovat minun rintani. En halua maailman näkevän niitä. Näen ne yksityisinä kohtinani, enkä halua koko maailman arvostelevan niitä, Keegan sanoo.

Keegan on kihloissa The Wanted -yhtyeestä tutun muusikko Max Georgen kanssa.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja