Näyttelijä Eero Aho ja toimittajapuoliso Teresa Meriläinen-Aho saapuivat TTK-katsomoon – paljastavat suosikkinsa

MTV seurasi uutisankkuri Jaakko Loikkasen kiireistä päivää – kurkista uutisstudioon ja TTK-kulisseihin 12:13
MTV seurasi uutisankkuri Jaakko Loikkasen kiireistä päivää – kurkista uutisstudioon ja TTK-kulisseihin

Eero Aho ja Teresa Meriläinen-Aho seuraavat kuluvaa Tanssii Tähtien Kanssa -kautta tiiviisti ohjelmaa fanittavan tyttärensä kanssa.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman semifinaalia saapuivat katsomaan näyttelijä Eero Aho ja toimittaja Teresa Meriläinen-Aho. Pariskunta fiilisteli sitä, että pääsi paikan päälle katsomaan semifinaalia. Meriläinen-Aho kertoi kannustavansa erityisesti MTV Uutisten työkaveriaan Jaakko Loikkasta ja tämän tanssiopettajaa Ansku Bergströmiä.

– Jaakkoa tietysti kannustaa, kun hän on kollega, ja hän on tosi hienosti tanssinut. Mielestäni Benjamin Peltonen ja Saana Akiola ovat tosi hyviä myös, Meriläinen-Aho arvioi.

– Ehkä minä sitten kannustan Sonja Kailassaarta, kun hän on kollegani (Aku Hirviniemen) puoliso, Aho puolestaan mietti. 

Pari kertoo, että varsinkin heidän 6-vuotias tyttärensä fanittaa suuresti TTK:ta. Jäljellä olevien parien tasaväkisyys on tehnyt heidän mukaansa kuluvasta kaudesta varsin jännittävä. 

Myös heidän kotonaan vietettiin sunnuntaina niin ikään isänpäivää. Aho kertoo, että perhe kävi syömässä sekä vieraili Ahon isän luona. Meriläinen-Aho puolestaan kertoo soittaneensa kotiin Joensuuhun onnitteluiden merkeissä. 

– Aamulla meillä oli sitten kaikki huomaavaisuudet, lahjat ja muut, Meriläinen-Aho kertaa. 

Syksy on ollut kiireistä aikaa kummallekin. Aho valmistautuu tulevaan Fanny ja Alexander -näytelmän ensi-iltaan Helsingin kaupunginteatterissa. Meriläinen-Aho toimii juontajana Viiden jälkeen -ohjelmassa sekä ankkurina MTV Uutisilla, ja hän kertoo puolestaan odottavansa innolla Maikkarin tulevaa muuttoa alkuperäisestä Pöllölaaksosta täysin uuteen toimitukseen Helsingin Vallilaan. 

– Työmatkani lyhenee radikaalisti, sitten voi kävellä töihin. 

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Tanssikupla MTV Katsomossa maanantaisin ja perjantaisin. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat