Mainos

Näyttelevä asunnonvälittäjä

- Asunnon osto ja myynti ovat ihmisen elämän suurimpia päätöksiä. Vaikka varsinaista kauppaa ei kovin monesti tule tehtyä, täytyy päätösten kanssa elää jokainen päivä. Niinpä on hyvä omien kokemusten lisäksi tutustua toisten kodinvaihtajien kokemuksiin, pohtii Pientä pintaremonttia -ohjelman juontaja, näyttelijä ja asuntovälittäjä Tarmo Ruubel.

Tarmo on tullut suomalaisille TV-katsojille tutuksi MTV3:n menestyssarjoista Blondi tuli taloon, Ihmeidentekijät ja Parhaat vuodet. Elokuvakankaan glamouria Tarmoon on tarttunut Iskelmäprinssi -elokuvasta, joka nähtiin myös tv-sarjana.

Näyttelijän työn ohella mielenkiinto asuntoihin ja asumiseen on vienyt miestä viime vuodet. Harrastus muuttui työksi, kun Tarmo tarttui kiinteistönvälitystoimiston työtarjoukseen.

- Asunnon esittelyyn liittyy ihmisillä aina pientä jännitystä – kynnyksellä mietitään aina, voisiko juuri se ovi olla reitti ihan omaan kotiin, Tarmo pohtii.

Televisiosta tuttu näyttelijä asunnon esittelijänä on jonkun kerran saanut asiakkaat pohtimaan, onko kyseessä kenties piilokamera-ohjelma, mutta Tarmon osaaminen ja asiastaan innostunut asenne ovat häivyttäneet moiset mietteet.

- Kyllä koti on aina ympäristönä mielenkiintoinen. Viimeisten tutkimusten mukaan suomalaiset haaveilevat eniten kotona vietetystä ajasta, jolloin ei varsinaisesti tehdä mitään, Tarmo vinkkaa.

- Omaa kotia väitetään kullan kalliiksi, ohjelmamme tarkoitus on kertoa, mitä asunnon ostajat etsivät ja millaista remonttia myyjän kannattaa ryhtyä tekemään ennen asunnon myyntiin laittamista, Tarmo summaa.

Pientä pintaremonttia -ohjelman tiimillä on tv-katsojille kolme toivetta: katsokaa, nauttikaa ja keskustelkaa lopputuloksesta!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.