Mainos

Näyttävä Kim Cattrall: En ole mikään superlaiha Hollywood-näyttelijätär

Vaikka Kim Cattrall onkin vähentänyt meikkinsä määrää, ei hän luovu naisellisen näyttävästä tyylistään. Nainen näyttää vielä 52-vuotiaana tyrmäävän upealta.

Vuonna 1956 syntynyt Cattrall tunnetaan parhaiten roolistaan Sinkkuelämää-sarjan seksikkäänä Samantha Jonesina. Vaikka nainen ei oikeassa elämässään aivan yhtä hurja miestennielijä olekaan, on hän tunnustanut pitävänsä nuoremmista miehistä.

– Monilla tavoilla nuoret miehet ovat paljon avoimempia vahvalle ja itsenäiselle naiselle kuin omanikäiseni miehet.

Cattrallin vahvasti naisellinen tyyli kantaa vuosienkin jälkeen. Naisen vahva asenne ja uskallus mahdollistavat rohkeatkin asuvalinnat, joihin sekoitetaan tarpeen mukaan hurttia huumoria.

Hyvä asenne näkyy

– En ole mikään nollakokoinen, superlaiha Hollywood-näyttelijätär. Minut on rakennettu miehille, jotka haluavat naiselta näyttävän naisen, Cattrall on kommentoinut olemustaan.

Cattrallin hyvä asenne näkyy myös punaisella matolla. Nainen ei pelkää hassutella ja jättää nuorempia, hillittyjä tähtösiä varjoonsa leikittelevällä asenteellaan. Pitkässä asussa ei aina poseerata virallisesti, eikä keski-ikäisen naisen tarvitse pelätä vilahtavaa reittä.

Pehmeys on hyvä

Cattrall on rohkea pukeutuja, joka luottaa naiselliseen vetovoimaan ja ylellisiin kankaisiin. Hän ei sorru mummotyyliin tai jakkupukujen käyttämiseen, vaan vaatii vaatteiltaan persoonallisuutta ja särmää. Hän kuitenkin myöntää, että iän myötä on sallittua hieman jarruttaakin.

– Olen huomannut, että nyt nelikymppisenä vähemmän meikkiä on parempi. Luulen, että pehmeys on hyvä asia vanhemmiten. Kaikessa. Paitsi miehissä, nainen sanoo.

Nainen kertoo näyttävänsä ikäiseltään, vaikka pieniä kosmeettisia korjauksia onkin tehty.

– En halua enää olla 20, tai edes 30 tai 40. Sitä paitsi pelkään liikaa, jotta hankkisin suuren operaation. Olen hoidattanut vain pieniä juttuja. Kulmakarvojeni välissä on suuri ryppy, ja käytän Botoxia päästäkseni siitä eroon, mutta siinä se, Cattrall sanoo.

– Pelkään kirurgiaa, koska en halua katsoa peiliin ja huomata, etten tunnista ihmistä, joka katsoo takaisin. En halua olla huoneessa, jossa ihmiset miettivät lähtöni jälkeen, mitä minulle oikein tapahtui.

Cattrall on elävä esimerkki kauniista vanhenemisesta, joka tuodaan esiin sopivalla vaatetuksella ja värivalinnoilla sen sijaan. Kuka enää kaipaa nuoruuden lähdettä?

Käytös asua uskaliaampaa

Cattrall kertoo rakastuneensa Sinkkuelämää -sarjan puvustukseen. Sarjan aikana hänen kaappinsa oli täynnä värikkäitä, Patricia Fieldin suunnittelemia asuja, joita nainen on kuvaillut pikemminkin törkeiksi kuin vietteleviksi.

– Värit olivat kirkkaita ja kaula-aukot superavonaisia. Kuitenkin käytökseni sarjassa oli uskaliaampaa kuin asuni. Mielestäni muiden hahmojen vaatevalinnat olivat välillä Sohon roskakuningatar -tyyliä, mutta Samantha oli ammattilainen, joka työskenteli ja asui hyvällä alueella, joten hän oli aina hyvin pukeutunut, Cattrall analysoi.

– Ensimmäisellä kaudella minulla oli liikesuhde Yves Saint-Laurentin kanssa, ja käytin YSL:n pukuja rintakorun, hatun tai laukun kanssa. Ne saattoivat olla hauskoja tai säväyttäviä, mutteivät koskaan liian uskaliaita.

Jännittävä femme fatale

Cattrallin pukeutuminen heijastaa hänen naisellisuuttaan ja persoonaansa. Nainen myöntää, että Sinkkuelämää -sarjan lisäksi hänet on yleensä nähty seksikkäiden naisten rooleissa.

– Olen näytellyt seksuaalisesti valveutuneita naisia suurimman osan elämästäni. Luulin tässä vaiheessa näytteleväni äitejä ja vaimoja. On jännittävää näytellä femme fatalea, nainen kommentoi.

Femme fatalen tyyli paistaa myös Cattrallin pukeutumisesta, johon liittyy aina tiettyä mystiikkaa ja leikkisyyttä. Nainen kantaa ylpeästi yllättävätkin leikkaus- ja materiaaliratkaisut saaden eriskummallisetkin valinnat näyttämään hohdokkailta.

Seksuaalinen vetovoima on kiinni itsetunnosta

Cattrall kertoo pukeutuvansa fiiliksen mukaan.

– Jos olen hyvällä tuulella, luvassa on kashmiria farkkujen kanssa - jotain mukavaa ja pehmeää. Jos olen alamaissa, valitsen lahjaksi saadun vaatteen, jota en ole käyttänyt hetkeen. Tai sitten käytän rintakorua tai vanhoja kenkiä, jotka ovat kuin vanha ystävä, Cattrall kuvailee.

– Jos katsoo tarkasti, ihmisestä tietää paljon hänen pukeutumisensa perusteella.

Nainen sanoo, ettei etsi kauneuden määritelmiä mediasta.

– Onko tuo vahvasti retusoitu nainen lehden kannessa 18-vuotias vai 40-vuotias? Enpä usko, että kukaan näyttää tuolta. Katson ihmisiä kuten Helen Mirren ja Judi Dench, näitä mahtavia naisia, jotka näyttävät upeilta mutta itsensä ikäisiltä. Mietin, miksi kukaan haluaisi alentaa itsensä ja näyttää avaruusolennolta? Seksuaalinen vetovoima on itsetunnosta kiinni, ja itsetunto kumpuaa itsensä tuntemisesta, Cattrall sanoo.

Muoti on siis paljon muutakin kuin vaatetus; se on asennetta ja uskallusta olla oma itsensä.

MTV3/Helmi/Maria Aarnio

Lähteet:Imdb.com, Wikipedia

Kuvat: Wireimage/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.