Naomi Osaka on raskaana

Tennistähti Naomi Osaka kertoi keskiviikkona Twitterissä olevansa raskaana ja palaavansa kilpatenniksen pariin vuonna 2024.

– Yksi asia, jota odotan on se, että lapseni katsoo ottelujani ja kertoo jollekin "tämä on äitini", entinen maailmanlistan ykkönen kirjoitti ja lisäsi, että hän aikoo palata tositoimiin Australian avoimessa mestaruusturnauksessa vuoden kuluttua.

Kaksinkertainen Australian avointen naisten kaksinpelimestari vetäytyi viime viikolla turnauksesta, joka käynnistyy maanantaina. Osaka, 25, on kertonut julkisesti kärsineensä mielenterveysongelmista, eikä ole pelannut kilpailullista ottelua syyskuun jälkeen. Lopulta Australian avoimista vetäytymisen takaa paljastui ilouutinen.

Japanissa syntynyt mutta Yhdysvalloissa varttunut Osaka voitti Australian avoimet 2019 ja 2021. Lisäksi hän on voittanut Yhdysvaltain avoimen mestaruusturnauksen naisten kaksinpelin 2018 ja 2020. Tokion olympialaisissa 2021 sytytti olympiatulen, mutta putosi naisten tennisturnauksessa jatkosta jo kolmannella kierroksella.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja