Nämä tähdet vakuuttivat säästävänsä itseään avioliittoon – kuinka kävi?

Useat maailmantähdet ovat vuosien saatossa vakuuttaneet säästävänsä itseään avioliittoon. Kuinka pitkään tähdet todellisuudessa säilyttivät neitsyytensä?

Maailmantähtien suunnitelmat neitsyyden säilymisestä avioliittoon asti eivät ole aina menneet aivan suunnitelmien mukaan – vaikka asiaa olisi julistettu suurelle maailmalle.

Britney Spears

Laulaja Britney Spearsilla, 30, oli tarkat suunnitelmat elämänsä kulusta, kun hänen ensimmäinen albuminsa Baby One More Time julkaistiin vuonna 1999. Britney julisti julkisuudessa, että hän aikoo säilyttää neitsyytensä siihen saakka, kun hän menee naimisiin

Vuonna 2002 Britneyn pitkäaikainen poikaystävä Justin Timberlake tyrmäsi avoimesti laulajattaren neitsyysväitteet.

– Hän menetti neitsyytensä jo aikaa sitten – minähän sen tiedän, Timberlake kertoi tuolloin.

Tähän mennessä laulajatar on ollut kahdesti naimisissa ja molemmat suhteet ovat päättyneet eroon. Britneyllä on myös kaksi lasta. Britney seurustelee.

Hilary Duff

Teinitähti Hilary Duff, 24 vakuutti vuosia sitten pitävänsä tiukasti kiinni neitsyydestään. Vuonna 2006 antamassaan haastattelussa Duff kertoi olevansa ylpeä neitsyydestään.

– Minä pidän siitä, että olen neitsyt. Se ei kuitenkaan tarkoita, ettenkö olisi ajatellut seksiä, Duff kommentoi tuolloin salaperäisesti.

Kolme vuotta myöhemmin, vuonna 2009, Duff vakuutteli, ettei hän koskaan ole väittänyt olleensa tuolloin neitsyt. Duff synnytti vastikään esikoisensa. Tähti on naimisissa Mike Comrien kanssa.

Jordin Sparks

Jordin Sparks vakuutti vielä 18-vuotiaana, että hän aikoo pitää kiinni neitsyydestään siihen asti, kun hän menee naimisiin.

22-vuotiaalla tähdellä ei kestänyt kauaa, kun hän jo pyörsi puheensa. Alkuvuodesta Sparks paljasti kuitenkin Today Showssa, että hän käyttää siveellistä sormustaan nykyään vain joskus. Sparks totesi myös, ettei hän ole varma siitä, mitä seuraavien kuukausien aikana seksirintamalla tulee tapahtumaan.

Jessica Simpson

Nuoruusvuosinaan Jessica Simpson puhui mieluusti neitsyydestään. Tätä nykyä 31-vuotias Simpson oli tähti jo nuorena ja vakuutteli tuolloin pysyvänsä neitsyenä pitkään.

– Olen luvannut Jumalalle, isälleni ja tulevalle aviomiehelleni, että aion olla neitsyt siihen saakka, että menen naimisiin, Simpson kertoi tuolloin.

Aivan käsikirjoituksen mukaan ei Simpsonin elämä ole kuitenkaan sujunut. Simpson on ottanut avioeron ensimmäisestä miehestään. Laulajatar sai vastikään esikoisensa uuden kumppaninsa kanssa.

Miley Cyrus

Laulaja Miley Cyrus, 19, on vakuuttanut kieltäytyvänsä seksistä.

– Minä elän elämääni siten kuin minusta tuntuu oikealta ja se tarkoittaa minulle sitä, että pysyn puhtaana, Cyrus sanoi vuonna 2007 viitaten neitsyyteensä.

Cyruksen suunnitelma ei kuitenkaan osoittautunut pitäväksi. Tovi sitten antamassaan haastattelussa Cyrus on kuvaillut seksiä maagiseksi ja upeaksi kokemukseksi.

Adriana Lima

Victoria's Secret -alusvaatemerkin mallina tutuksi tullut huippumalli Adriana Lima, 30, totesi vuosia sitten, että hänestä seksi kuuluu vain avioliittoon.

Liman suunnitelma neitsyyden säilyttämisestä avioliittoon saakka kariutui kuitenkin pian. Koripalloilija Marko Jaricin kanssa seurustellut Lima odotti nimittäin ensimmäistä lastaan jo ennen kuin pariskunta avioitui vuonna 2009. Pariskunta odottaa parhaillaan toista lastaan.

Taylor Swift

Vuonna 2008 laulaja Taylor Swiftistä liikkui raskaushuhuja. Tätä nykyä 22-vuotias näyttelijätär kiisti tuolloin tiukasti kaikki väitteet siitä, että hän saattaisi olla raskaana.

– Se on maailman mahdottomin asia. Uskokaa minua, Swift totesi tuolloin selvästi neitsyyteensä vihjaten.

Vielä vuosia raskaushuhujen jälkeenkin Swift lukeutuu niiden maailmantähtien joukkoon, jotka ovat säilyttäneet viattoman julkisuuskuvansa. Laulajatar ei ole myöskään julkisuudessa pyörtänyt puheitaan.

MTV3/Helmi

Lähde: Cosmopolitan

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja