Nämä tähdet saivat kutsun vuoden 2011 Linnan juhliin

Linnan juhlissa nähdään ainakin laulaja Jenni Vartiainen – mutta ketä muita tapahtumaan on kutsuttu? Iltalehti ja Ilta-Sanomat ovat selvittäneet, keitä tähtiä vastaanotolla tullaan näkemään.

Tunnetut ja merkittävät suomalaiset ovat saaneet jälleen kutsuja itsenäisyyspäivän vastaanotolle. Iltalehti ja Ilta-Sanomat ovat viime aikoina uutisoineet, keitä tähtiä tullaan näkemään presidentti Tarja Halosen ja oikeustieteen tohtori Pertti Arajärven viimeistä kertaa isännöimissä Linnan juhlissa.

MTV3 esittää tuttuun tapaan Linnan juhlien kohokohdat koostelähetyksessään keskiviikkona 7.12. klo 18 alkaen.

He ovat saaneet kutsun

Laulaja Jenni Vartiaisen ja muusikko Michael Monroen lisäksi muun muassa nämä tunnetut henkilöt astelevat punaista mattoa juhlahumun pyörteisiin 6.12.2011.

Muusikot:

Jenni Vartiainen

Michael Monroe

Pepe Willberg

Pedro Hietanen

Pertti Kurikka

Näyttelijät ja ohjaajat:

Ville Virtanen

Riitta Korpela

Zaida Bergroth

Kirjailijat:

Mikko Rimminen

Riikka Pulkkinen

Urheilijat:

Minna Kauppi

Anni-Maija Fincke

Merja Rantanen

Kaisa Mäkäräinen

Matti Heikkinen

Mikael Granlund ja muut Suomen jääkiekkomaajoukkueen pelaajat.

Tarja Halonen olisi halunnut lähettää kutsun myös kaksinkertaiselle Formula 1 -maailmanmestarille Sebastian Vettelille, mutta presidentin kanslian tiedusteltua miehen aikataulua, selvisi, että kunnianosoituksesta kiitollinen Vettel oli liian kiireinen saapuakseen paikalle.

Jääkiekon kultajuhlinnan jälkitunnelmissa Suomen lentokentällä horjahtanut maalivahtivalmentaja Pasi Nurminen ei saanut kutsua. Luultavasti pelaaja Mikko Koivua ei tulla näkemään Linnassa, sillä hänellä on kausi NHL:ssa kesken. Suomen jääkiekkomaajoukkueen valmentajista kutsun sai vain päävalmentaja Jukka Jalonen.

Kutsut työn puolesta

Kutsun Linnaan ovat saaneet myös kaikki ministerit ja kansanedustajat, joista osa on mukana ensimmäistä kertaa. Perussuomalaisten kansanedustajat Teuvo Hakkarainen ja Pentti Oinonen ovat ilmoittaneet, etteivät aio osallistua juhlaan. Seuraavat kansanedustajat Linnassa kuitenkin mitä todennäköisimmin nähdään:

Alexander Stubb

Anni Sinnemäki

Antti Kaikkonen

Ben Zyskowich

Jaana Pelkonen

Jan Vapaavuori

Jani Toivola

Kike Elomaa

Leena Harkimo

Mari Kiviniemi

Maria Guzenina-Richardson

Marjo Matikainen-Kallström

Mikael Jungner

Mikko Alatalo

Paula Lehtomäki

Pekka Haavisto

Pertti "Veltto" Virtanen

Päivi Lipponen

Päivi Räsänen

Silvia Modig

Stefan Wallin

Tuija Brax

Ville Niinistö


Kuvat: Lehtikuva

Lue myös:

    Uusimmat