He saivat kutsun Linnan juhliin – lue lista

Arvostettuja Linnan juhlan kutsuja on tipahdellut viime aikoina postiluukuista. MTV3.fin Viihdeuutiset koosti epävirallisen listan kutsun saaneista viihdemaailman henkilöistä.

Muusikot

Jenni Vartiainen

Jennin edustaja vahvistaa MTV3.fin Viihdeuutisille, että Suomen kovimpiin naislaulajiin lukeutuva kaunotar on saanut kutsun Linnan juhliin. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Jenni Vartiainen saa arvostetun kutsun. Jenni Vartiaisen virallisilla Facebook-sivuilla kerrotaan laulajan olevan todella otettu kunniasta.

Hanoi Rocks -yhtyeestä alun perin tunnettu ja nyt omaa nimeään kantavan bändin kanssa keikkaileva Michael Monroe kertoi saamastaan kutsustaan Facebookissa.

– Tämä on suuri kunnia ja todella jännittävää. Kuten olen sanonut, presidenttimme on kaikkein coolein - hän pitää rock'n'rollista. Viimeksi tapasin hänet John Fogertyn konsertissa Pori Jazzeilla, Monroe hehkutti Facebookissa.

Myös Iskelmä-Finlandian voittanut Pepe Willberg kertoo Ilta-Sanomille saaneensa kutsun. Pitkän linjan muusikko Pedro Hietanen totesi saaneensa kutsun Iltalehdelle.

Iltalehden mukaan Hectorille eli Heikki Harmalle kolahti kutsu Linnan juhliin. Neljättä kertaa itsenäisyyspäivän vastaanotolle suuntaava mies toteaa Iltalehdelle kiinnittävänsä presidentti Halosen vuonna 2008 myöntämän Pro Finlandia -kunniamerkin ensimmäistä kertaa rintaansa.

Näyttelijät

Iltalehti uutisoi Ville Virtasen saaneen kutsun linnaan. Mies kertoi lehdelle juhlivansa vuokrafrakissa.

Urheilijat

Kultaleijona Mikael Granlund vahvisti usealle medialle jääkiekko-ottelun jälkeen saaneensa kutsun Linnan juhliin.

Minna Kauppi kertoo Ilta-Sanomille olevansa otettu siitä, että nainen pääsee jo neljättä kertaa Linnan juhliin. Minnan lisäksi kutsun ovat saaneet myös muut viestin MM-kultajoukkueen jäsenet Anni-Maija Fincke ja Merja Rantanen.

Ilta-Sanomat uutisoi myös ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräisen ja maastohiihtäjä Matti Heikkinen saaneen arvostettua postia.

Kirjailijat

Finlandia-palkittu Mikko Rimminen sai Ilta-Sanomien tietojen mukaan kutsun. Lehti kertoo myös Riikka Pulkkisen saaneen kutsun.

Kulttuurihenkilöt

Ilta-Sanomien tietojen mukaan myös Ti-Ti Nallen äitihahmo Riitta Korpela vastaanotti kutsun postilaatikkoonsa.Lehden mukaan myös palkittu ohjaaja Zaida Bergroth sai kutsun juhlistamaan Suomen itsenäisyyttä. Kutsuttujen joukkoon pääsi Iltalehden mukaan myös Ilona Pelli, joka on tehnyt presidentti Tarja Halosen kanssa yhteistyötä pidemmän aikaa.

Supersuositun suomalaisen Angry Birds -pelin kehittäjä Peter Vesterbacka on saanut kutsun Linnan juhliin, uutisoi Ilta-Sanomat. Lehden tietojen mukaan Rovio Mobilen toimitusjohtaja eli "Mighty Eagle" menee elämänsä ensimmäisiin Linnan juhliin todella mielellään.

Lähteet: Iltalehti ja Ilta-Sanomat

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja