Nämä tähdet kävivät turhaan kauneusleikkauksessa

Nuoret tähdet käyvät kauneusleikkauksissa - vaikka heidän ei pitäisi. Katso kuvat tähdistä, jotka ovat muokanneet luonnonkaunista ulkonäköään turhaan Botox-pistoksin, silikonein ja kasvojenkohotuksin.

Kuva: Wireimages/AOP

Kuva: Wireimages/AOP

Amy Winehouse oli ennen suurta julkisuuttaan terveen ja hyvinvoivan näköinen. Myös hänen rintansa olivat täyteläiset. Hurja elämäntyyli laihdutti tähden ja myös kurvit katosivat. Tähti haki apua kauneuskirurgilta vuonna 2009 ja suurensi rintansa D-kuppikokoon. Parempi tapa olisi ollut muuttaa elämäntapoja terveellisemmäksi.

Kuva: Wireimages/AOP

Kuva: Wireimages/AOP

Tositv-tähti Tara Reid hankki itselleen jättisilikonit, ja operaatio epäonnistui. Tähti joutui käymään läpi useita kauneusleikkauksia. Hän on kertonut käyneensä myös rasvaimussa, joka teki tähden vatsasta kuhmuraisen. Ennen suurta julkisuuttaan hän oli vielä ihanan luonnonkaunis.

Kuva: Wireimages/AOP

Kuva: Wireimages/AOP

Laulaja ja näyttelijä Lil' Kim on muuttanut ulkonäköään hurjasti uransa alkuajoista. Tähti on käynyt läpi lukemattoman määrän eri kauneusleikkauksia. Laulajan rinnat on operoitu ja nenää korjailtu.

Kuva: Wireimages/AOP

Kim Kardashian. Kuva: Wireimages/AOP

Seurapiirijulkkis Kim Kardashian sanoo, että on kokeillut ainoastaan Botoxia. Tähden ulkonäkö on silti muuttunut paljon. Kardashian on kuitenkin kieltänyt käyneensä nenäleikkauksessa tai hankkineensa silikoneja.

Kuva: Wireimages/AOP

Kuva: Wireimages/AOP

Heidi Montag on ehkä surullisin esimerkki siitä, mihin liian pitkälle viety ulkonäön muokkaaminen voi mennä. Nätti naapurintyttö on muuttunut muoviseksi silikoninukeksi. Naista ei tunnista samaksi kuin nuoruudenkuvassa.

Kuva: Wireimages/AOP

Kuva: Wireimages/AOP

Myös glamourmalli Katie Price on mennyt liian pitkälle. Tähti on suurennuttanut rintojaan useasti sekä korjaillut vartaloaan ja kasvojaan lukemattomissa leikkauksissa. Raikkaasta nuoresta naisesta ei ole enää jälkeäkään. Etenkin huulioperaatiot ovat tehneet naisesta vahamaisen näköisen.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: thesun.co.uk

Kuvat: Wireimages/AOP

Lue myös:

    Uusimmat