Nämä tähdet kärsivät seksiriippuvuudesta

Seksiriippuvuus on useimmiten miesten addiktio. Myös osa julkisuudenhenkilöistä on tunnustanut kärsivänsä riippuvuudesta, The Frisky uutisoi.

Seksiriippuvuudesta kärsii arviolta 3-5 prosenttia ihmisistä. Jopa 75 prosenttia tapauksista on miehiä. Joukossa on myös julkisuudenhenkilöitä. Nämä tähdet kärsivät seksiriippuvuudesta.

Katy Perryn ex Russel Brand on paljastanut kärsineensä seksiriippuvuudesta. Tähti kertoi taannoin, että hänellä oli tätä varten henkilökunta, joka valitsi hänelle seksikumppaneita kiertueilta. Valitaprosessi oli tarkka.

– Se oli kuin olisin puhunut viineistä - etsin jotakin ranskalaista, vähän hedelmäistä ja tammen tuoksuista, Brand vitsailee.

Brand pääsi eroon seksiriippuvuudestaan terapian avula.

Tiger Woods pyysi julkisesti anteeksi 15 syrjähyppyään, jotka tapahtuivat kun golffari oli naimisissa ruotsalaisen Ellen Nordegrenin kanssa. Jäätyään kiinni Woods meni terapiaan, mutta Nordegrenin ja Woodsin liitto ei pelastunut.

Nuorena menehtynyt Amy Winehouse kävi vieroituksessa useita kertoja. Winehousen rakastajan Johny Hedlockin mukaan hänen piti hakea apua myös seksiriippuvuuteen.

Näyttelijä David Duchovnyn kerrotaan ottaneen roolityön Californication-sarjassa vastaan, koska hän on itsekin seksiaddikti. Ensimmäisen tuotantokauden jälkeen Duchovny meni vieroitukseen vapaaehtoisesti.

Charlie Sheen on riippuvainen huumeista, alkoholista ja seksistä. Miestä kutsutaan seksiriippuvuutensa takia nimeltä "Charlie the Machine (kone)". Kun yhdysvaltalainen parittaja ja prostituoitu Heidi Fleiss joutui syytteeseen, Sheenin nimi nousi julkisuuteen. Sheen tunnusti tuhlanneensa 50 000 dollaria 27 prostituioituun.

Muusikko Eric Benet meni hoitoon seksiriippuvuuden takia vuonna 2003, sen jälkeen kun mies oli pettänyt vaimoaan Halle Berryä. Sen jälkeen Benet on kommentoinut, että seksi on hänelle "aito asia".

Jesse James meni hoitoon seksiriippuvuutensa takia saadakseen Sandra Bullockin takaisin. Vieroitus ei ilmeisesti auttanut, sillä James petti myös seuraavaa tyttöystäväänsä, tatuointitaiteilija Kat Von D:tä.

Red Hot Chili Pepper -yhtyeen keulakuva Anthony Kiedis myönsi, että porno oli hänelle aikoinaan kuin äidinmaitoa. Hän tajusi olevansa addikti ja että hänen riippuvuuteensa on epätervettä.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: frisky.com

Kuvat: Splash, Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja