Nämä tähdet eivät suostu poseeraamaan alasti Playboyssa

Hugh Hefnerin Chicagossa vuonna 1953 perustaman aikakauslehti Playboyn kannessa on nähty julkimoita Marilyn Monroesta Kim Kardashianiin. Kaikki eivät ole kuviin kuitenkaan suostuneet – eivät edes kovasta hinnasta.

Celebuzz.com listasi naistähdet, jotka ovat kieltäytyneet kunniasta poseerata Playboyn sivuilla. Heitä ei tulla näkemään Playboyssa – ei ainakaan vielä.

Brooke Hogan

Hulk Hoganin vaalea tytär olisi saanut suuren summan Playboylta, jos hän olisi suostunut paljastamaan salansa lehdelle. Isän iloksi tytär kieltäytyi.

JWoWW

Jersey Shore tosi-tv-tähti JWoWW kieltäytyi yli 300 000 euron tarjouksesta poseerata Playboyssa alasti.

Lindsay Lohan

Ongelmatähti Lohan on toki riisunut vaatteita elokuvissa, mutta kieltäytyi tekemästä samoja temppuja lehden kannessa.

Oksana Grigorieva

Mel Gibsonin entinen venäläissyntyinen naisystävä Oksana sai hetkensä julkisuudessa, kun hän julkisti nauhoitetut Gibsonin uhkauspuhelut. Playboy kiinnostui naisesta tämän tullessa tunnetuksi Melin ex-tyttöystäväksi. Pianisti ei kuitenkaan kaivannut lisää julkisuutta tällä tavoin.

Kelly Osbourne

Ozzy Osbournen tyttärelle alkoi sadella tarjouksia Playboylta tämän laihduttua huomattavasti. Kelly ei kuitenkaan tästä innostunut, kun jo bikinikuvaukset ovat saaneet hänet itkemään.

Jennifer Love Hewitt

Kuvankaunis Jennifer Love Hewitt kieltäytyi paljastamasta liikaa itsestään ja päätti pitää sulonsa visusti pois aikuistenlehden sivujen välistä.

Jessica Alba

Kuumaakin kuumempi Jessica Alba on kaikkien innokkaiden miesfaniensa suruksi kieltäytynyt esiintymistä alasti Playboylle. Nainen ei suostu edes tekemään alastonkohtauksia elokuvissa.

Jennifer Aniston

Frendit-tähti ja maailman halutuimmaksi sinkkunaiseksi tituleerattu Aniston kieltäytyi yli 3 miljoonan euron tarjouksesta esiintyä Playboyssa. Se on Playboyn kaikkien aikojen suurin tarjous.

Nelly Furtado

Kaunis laululintu Furtado on myös saanut kutsun näyttää paljasta pintaa Playboyn kannessa. Laulaja kieltäytyi tästä soidinmenosta.

Pattie Mallette, Justin Bieberin äiti

Justinin söötille äidille tarjottiin tuhansia euroja, jotta tämä riisuisi vaatteensa aikuistenlehdessä. Erittäin uskonnollinen Pattie kieltäytyi kunniasta.

MTV3/Helmi

Lähde: Celebuzz.com

Kuvat: WireImage/AOP, GettyImages

Lue myös:

    Uusimmat