Nämä seksivinkit jokaisen naisen täytyy tietää!

Jokaisen naisen tulisi kokeilla näitä seksikikkoja ainakin kerran. Kokeile tänä iltana ja kiitä meitä aamulla!

Pue yllesi jotain yllättävän seksikästä

Seksikkäät alusvaatteet toimivat aina, mutta mitä jos yllättäisit miehesi aivan uudella tavalla? Parisuhde-ekspertti Lainie Speiser neuvoo kokeilemaan saunanraikasta, luonnollista lookia. Kuka mies voisi vastustaa täydellisen puhdasta naista? Jos asut miesystäväsi kanssa, kokeile tätä: jätä kylpyhuoneen ovea hieman auki, jotta hän näkee vilahduksen sinusta suihkussa. Oletteko vielä treffiasteella? Avaa hänelle ovi juuri, kun olet tullut suihkusta. Sido hiuksesi rennosti kiinni ja pue yllesi jotain seksikästä, kuten satiininen yöpaita.

Iho kananlihalle

Rajut selänraapimiset kannattaa jättää romanttisiin tarinoihin ja pornoelokuviin. Parempi tapa kiihottaa miestä on kevyt hipaisu. Kun seuraavan kerran harrastatte seksiä, kiedo kätesi miehesi ympärille ja hyväile kynsilläsi hellästi hänen selkää, takamusta ja reisiä. Käytä mahdollisimman vähän voimaa.

Kaksimieliset vihjaukset

Haluatko saada miehesi huomion? Käytä lauseissasi vihjailevia sanoja, mieluiten sellaisia, joita voi ajatella myös kaksimielisellä tavalla. Parisuhdeasiantuntija Steve Santagatin mukaan tämä saa miehen ajattelemaan välittömästi seksiä. Pyydä häneltä esimerkiksi selkähierontaa ja valittele jäykkää niskaasi. Tämä voi kuulostaa naurettavalta, mutta toimii.

Salaperäisiä treffejä

Seuraavan kerran, kun menette ulos syömään, näyttele olevasi joku toinen. Teeskentele olevasi esimerkiksi sihteerikokelas työhaastattelussa ja keksi seksikkäitä repliikkejä hahmollesi. Mies voi aluksi nauraa, mutta lopulta hän lähtee mukaan leikkiisi ja kiihottuu.

– Kun tulet naistenhuoneesta, esitä, että törmäät häneen vahingossa etkä tunne häntä entuudestaan. Flirttaile, kuin tapaisitte ensimmäistä kertaa. Se kiihottaa teitä molempia ja tuo jännitystä lauantai-iltoihinne, Speiser toteaa.

Keksi epätavanomaisia käsirautoja

Istuudu miesystäväsi päälle hajareisin ja ala repiä hänen paitaansa pois. Kun paita on hänen ranteidensa kohdalla, sido hänen ranteensa kiinni sängynlaitaan. Mitä itsevarmempi olet, sen parempi. Tällä tavalla sinä määräät tahdin eikä miehellä ole aavistustakaan, mitä aiot hänelle tehdä!

Puhu, mutta älä koske

Kokeile hieman erilaista esileikkiä. Istukaa sohvalla ja kertokaa, mitä haluaisitte toisillenne tehdä. Älkää pitäkö kiirettä, kuunnelkaa musiikkia ja avatkaa viinipullo. Pointti on siinä, että ette saa koskea toisiinne. Katsokaa, kuinka kauan kestätte!

Samppanjasuudelma

Onko teilläkin jääkaapissa samppanjapullo, jota ette raaski avata? Nyt on aika ottaa se käyttöön. Ota hieman kuplivaa suuhusi ja suutele miestäsi saman tien. Anna pienen määrän samppanjaa valua hänen suuhunsa, neuvoo Supersex-teoksen kirjailija Tracey Cox. Poreileva, mutta kylmä fiilis tuo suudelmiin aivan uudenlaista seksikkyyttä!

Viivytä nautintoa

Ensi kerralla, kun haluat ottaa itsestäsi tuhman kuvan ja lähettää sen poikaystävällesi, odota hetki! Lähetä viesti vasta, kun olette samassa huoneessa, ravintolassa tai rakennuksessa. Hän ei todellakaan osaa odottaa sitä.

– Se on tehokkaampaa kun uskotkaan, sillä hän tietää, että ei voi tehdä asialle mitään. Seksi on sitä parempaa, mitä kauemmin sitä odottaa, Santagati neuvoo.

MTV3/Helmi

Lähde: Glamour.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat